Assistenten kan afløse Auri i Brøndby

Bent Christensen er et godt bud på navnet på Brøndbys nye træner, mener fodboldeksperten Jan Kalborg.

1-3-nederlaget til AaB søndag aften bliver efter alt at dømme Auri Skarbalius' sidste kamp i spidsen for Brøndby.

Det mener DR-kommentatoren Jan Kalborg, der forventer, at sportschef Ole Bjur skiller sig af med Skarbalius, inden den kriseramte storklub møder FC København i Parken den 21. oktober.

- Jeg føler mig overbevist om, at Auri ikke er cheftræner til den tid. På et eller andet tidspunkt er det tid til at ryste posen og komme videre. Der er ikke noget, der tyder på, at Brøndby kan rejse sig mod FCK med den besætning uden for banen, lyder vurderingen fra Jan Kalborg.

Udgangen kunne sagtens blive, at man i stedet forfremmer assistenten Bent Christensen til cheftræner. I første omgang i en overgangsperiode, siger Kalborg.

Det vil være den billigste løsning, fordi Christensen i forvejen er på klubbens lønningsliste. Ulempen er, at han har været med under de seneste måneders nedtur, som han derfor er medansvarlig for.

- Jeg mener ikke, det er en ideel løsning, og det mente jeg heller ikke, at Auri Skarbalius var dengang, siger Jan Kalborg.

Han blev først hentet ind som assistent for Henrik Jensen, men efter Jensens fyring fik litaueren tjansen. Først som overgangsfigur, siden udstyret med en permanent aftale.

- Han var jo tiltænkt en rolle som assistenttræner. Det siger noget om Brøndbys økonomiske formåen på daværende tidspunkt.

- Så længe der er så meget økonomisk uorden derude, så tror jeg, at man kigger indad og der kunne jeg forestille mig, at Bent Christensen fik muligheden for at køre efteråret til ende.

- Hvis der så kommer orden i økonomien, kan man gå ud og finde en mere permanent træner, siger Jan Kalborg.

Auri Skarbalius har været Brøndby-træner i næsten et år. Han debuterede den 30. oktober sidste år og har stået i spidsen for klubben i 32 superligakampe.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik