Asfaltarbejde ensretter Amagerbrogade de næste to uger

Det sidste asfaltarbejde udføres nu på Amagerbrogade fra Holmbladsgade til Øresundsvej. Gaden er ensrettet mod Christianshavn, mens sidegaderne er spærret af.

Nu er det snart slut med vejarbejdet på Amagerbrogade. 

Københavns Teknik- og Miljøforvaltning er netop i gang med at færdiggøre de nye cykelstier og vejbaner på Amagerbrogade på strækningen fra Holmbladsgade til Øresundsvej. 

Det er det sidste asfaltslidlag, som skal lægges på vejen - asfalten, der bliver lagt på kørebanen vil desuden være støjreducerende, oplyser Københavns Kommune i et infobrev til beboerne omkring Amagerrogade. 

Den trafikerede gade vil være ensrettet mod Christianshavn, mens sidegaderne indtil Amagerbrogade vil være spærret af, så bilister ikke kører ind i arbejdsområdet. 

For at genere beboerne mindst muligt vil arbejdstiden være 7.00 til 19.00. I weekenderne den 20.-21. april og 27.- 28. april 2019 vil arbejdstiden være 8.00 til 17.00. 

Arbejdet med det sidste lag asfalt forventes at slutte slut april 2019. 

Hvordan påvirker de trafikale ændringer dig?

Asfaltarbejdet vil påvirke bilister, cyklister og buspassagerer i løbet af de to uger, hvor arbejde udføres. 

 

Cyklister: Arbejdet udføres i etaper på cykelstien. Cyklister bliver henvist til fortovet de steder, hvor der arbejdes på cykelstierne. 

 

Biler: Amagerbrogade ensrettes mod Christianshavn. Sidegaderne indtil Amagerbrogade spærres af, så biler ikke kan køre ind i området. 

 

Busruter: Ensretningen betyder, at busserne 5C og 350S bliver omlagt til samme alternative rute som sidst, der var vejarbejde på Amagerbrogade. Busser i retinng mod Kastrup ledes udenom vejarbejdet via Holmbladsgade, Ålandsgade, Moselgade, Frankrigshusene og Øresundsvej

 

Særlige situationer: Hvis du som beboer skal flyttes eller har en butik, der står i en særlig situation med en levering, skal man kontakte kommunens projektleder.

 

Kilde: Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik