Arena-direktør deltog i Ironman for skatteborgernes penge

Fratrådt direktør for Royal Arena gennemførte en ironman og lod skatteborgerne betale

Han var ikke længere ansat. Men alligevel var det selskabet bag Royal Arena i Ørestad i København, der betalte, da eks-direktør Claus  Wiegand Larsen løb, svømmede og cyklede sig gennemstore dele af København tilbage i august 2014. Det skriver Berlingske.

Der var ikke andre ansatte fra selskabet Arena CPHX med i det store sportsarrangement, KMD Ironman. Alligevel er de godt 3.500 kroner, Claus Wiegand Larsens deltagelse kostede, blevet bogført som "team-building". Nu tilbyder han at betale pengene tilbage:

-Du kan med rette sige, at jeg har forladt selskabet, inden dette nogensinde skulle finde sted. Så jeg har sagt til bestyrelsen, at så skal arena-selskabet selvfølgelig ikke betale for, at jeg deltager i den event, siger han til Berlingske.

Arena CPHX - og byggeriet af arenaen - er langt hen ad vejen finansieret af skattepenge. Og Ironman-arrangementet er ikke det eneste, der er brugt penge på. I 2013 var 16 ansatte på "team-building" i lejede både i Kongelig Dansk Yachtklub - det kostede 28.000 kroner og i et andet tilfælde er der brugt mere end 30.000 kroner på billetter til en håndboldkamp med efterfølgende spisning.

Udgifterne til deltagelse i sportsbegivenheder er de seneste eksempler i en lang række af sager, der handler om overforbug i selskabet bag Royal Arena.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik