Aqua mister medlem - trio tager på turné

Når Aqua drager på dansk turné til næste år, bliver det uden et af de faste medlemmer.

De fleste kender popgruppen Aqua og bandets kæmpehits som 'Barbie Girl', 'Cartoon Heroes' og 'Dr Jones'.

Men når det velkendte halvfemserband går på scenen til mindst ti koncerter næste år, bliver det uden sangskriver og producer Claus Norreen. 

Det oplyser han i en pressemeddelelse, hvor han fortæller om 20 fantastiske år sammen med vennerne i Aqua.

quote  I takt med, at mit musikalske fokus med tiden har fundet en noget anden klang, har jeg indset og accepteret, at min egen lyst til fortsat at turnere med Aqua ikke længere er tilstede.

Claus Norreen

- Lige siden den spæde start i ’96, er drømme, der overgår selv den vildeste fantasi, gået i opfyldelse, og det har med årene skabt stærke bånd til tre unikke og fantastiske individer, som jeg anser for familie, skriver han. 

Claus Norreen, der er fra Charlottenlund, fortæller, at beslutningen blev truffet, fordi han ikke længere har lyst til at turnere og derfor ikke vil levere en halvhjertet indsats.

- I takt med, at mit musikalske fokus med tiden har fundet en noget anden klang, har jeg indset og accepteret, at min egen lyst til fortsat at turnere med Aqua ikke længere er tilstede.

- Jeg føler desuden, at det ville være respektløst overfor både kollegaer, publikum samt mig selv, hvis det blot blev gjort halvhjertet fra min side. Derfor har jeg efter længere tids overvejelse, i fuld forståelse med resten af bandet og alle omkring mig, besluttet at stige af bussen nu og sige 1000 tak for turen, skriver han.

Claus Norreen takker samtidig både de tre andre bandmedlemmer og 'rejsekammerater' og alle Aquas fans.

De fire oprindelige medlemmer af Aqua ved Skanderborg Festival i 2007.
De fire oprindelige medlemmer af Aqua ved Skanderborg Festival i 2007.
Foto: Anders Debel Hansen / Scanpix

En del af en festival

Tidligere på måneden meddelte festivalen 'Vi elsker 90'erne', at Aqua bliver hovednavnet ved en række af deres arrangementer. Det fortsætter popgruppen med at være, selv om Claus Norreen ikke bliver en del af koncerterne. 

Stifteren af 90'er-konceptet, Riffi Haddaoui, oplyste dengang, at det har taget tre år at få Aqua på plakaten. 

- Det er ingen hemmelighed, at jeg længe har arbejdet på, at få Aqua til at optræde til 'Vi elsker 90'erne'. Aqua er et af de allerstørste danske verdens navne, vi nogensinde har haft, og 'Vi elsker 90'erne' er verdens største 90'erne fester, så selvfølgelig skal Aqua optræde hos os, fortalte Riffi Haddaoui i en pressemeddelese.

- Jeg er utrolig glad for at kunne sige, at de bliver hovednavnet til i hvert fald ti af vores koncerter i 2017.

Lene Nystrøm, Rene Dif, Søren Rasted og Claus Norreen  i 1998 - året efter, at Aqua udgav debutalbummet Aquarium med giganthittet Barbie Girl.
Lene Nystrøm, Rene Dif, Søren Rasted og Claus Norreen  i 1998 - året efter, at Aqua udgav debutalbummet Aquarium med giganthittet Barbie Girl.

Første gang i seks år

Sidst bandet optrådte samlet i Danmark var tilbage i 2011. Og René Diff oplyste tidligere på måneden, at han er helt klar. 

- Vi glæder os til at optræde for de danske fans til 'Vi elsker 90'erne' koncerterne. Vi kunne ikke forestille os et bedre set-up i Danmark end 'Vi elsker 90'erne', så nu gælder det om at komme i form og være klar til at trykke den af på scenen, lød det fra René Diff i en pressemeddelelse. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik