Aqua i genial genforening: Overgik nutidens største stjerne

Selvom bandet er blevet mindre, ældre og glemt på radiokanalerne, så leverede Aqua en præstation i særklasse, mener anmelder Thomas Treo.

- Det er jo helt fantastisk. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Vi siger, at vi er verdens største 90'er-fest, og nu kan vi endelig sige, at vi også har et af de absolut største navne fra den gang. Jeg er stolt, og jeg er beæret.

Sådan lød det fra manden bag 'Vi elsker 90'erne', Riffi Haddaoui, da han i efteråret annoncerede, at selveste Aqua skulle stå øverst på festivalplakaten i år. 

Og noget tyder på, at bandet i høj grad levede op til forventningerne i Rødovre lørdag.

Aqua var nemlig på toppen, skriver Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo, der ellers er kendt for at være en koncertgænger, som er svær at tilfredsstille. 

Det er 20 år siden, at bandet hittede i hele verden med 'Barbie Girl', 'Doctor Jones' og 'Roses are Red', men de tre musikere, som er tilbage i bandet (Lene Nystrøm, Søren Rasted og Rene Dif) leverede en præstation, der var fuldt på højde med nye tiders bedste popmusikere, mener anmelderen. 

Han henviser til Medinas koncert i Tivoli fredag, og kalder hendes præstation for amatøragtig i forhold til garvede Lene Nystrøms evner. 

- Hvis Aqua kun er tilbage for pengenes skyld, så skjulte de det umanerligt godt, for de 12.000 publikummer til det udsolgte kitschparty fik smæk for skillingerne gennem 46 minutter med smittende nostalgi, skriver Thomas Treo, der giver koncerten 4 stjerner. 

Bandet, der gik i opløsning i 2001, har været genforenet flere gange, men det tog øjensynligt ikke glæden for publikum, der gerne smed både arme og telefoner i vejret, når Rene Dif bad om det. 

Alle tre stjerner er godt oppe i 40'erne, men der var fart på i alle tre kvarter, skriver Ekstra Bladet. 

Lene Nystrøm lignede også sig selv, som hun stod på scenen i lårkort trøje, netstrømper og med farvet hår. 

Også Peter André, Safri Duo, Vengaboys, Whigfield og MC Einar spillede til 90'er-festen i Rødovre. 

Festivalen Vi Elsker 90´erne startede lørdag i Rødovre

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Statue løftes ved Glyptoteket

playHer bliver 116 år gammel statue flyttet for første gang

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

skøjtepige

Skøjtebaner lukker overalt, men her åbner en ny - af plastik

Roskilde Badet, svømmehal

playSkandaleramt svømmehal blev dobbelt så dyr og forsinket: Nu skal sagen kulegraves

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere