Antorini opfordes til at stille op i Hillerød

Christine Antorini, medlem af Folketinget for Socialdemokraterne, opfordres til at stille op som folketingskandidat i Hillerød-kredsen, der er blevet ledig, efter at MF Lone Møller ikke genopstiller.

- Et klart flertal i kredsbestyrelsen har opfordret Christine Antorini til at kandidere til folketingskandidat i Hillerød-kredsen med en anbefaling til medlemmerne i kredsen, og vi tror, at Antorini vil blive en stor gevinst for Hillerød-kredsen, siger Henrik Guhle, kredsformand i Hillerød.
- Vi mener, at Christine Antorini har de oplagte kvalifikationer og gennemslagskraft, der vil kunne sikre, at Hillerødkredsen fortsat kan være repræsenteret på Christiansborg efter Lone Møller, som har valgt fremover at koncentrere sig om byrådet i Gribskov, siger Henrik Guhle.
- Jeg er meget glad for opfordringen, og jeg vil gerne være med til at skabe et rigtig godt resultat for Socialdemokraterne både i Hillerød og i Nordsjællands Storkreds sammen med de øvrige S-kandidater, hvis jeg bliver valgt som folketingskandidat i Hillerødkredsen, siger Christine Antorini.
- Hillerødkredsen er et meget dynamisk område med vægt på uddannelse, forskning og en aktiv erhvervspolitik for at skabe nye jobs og muligheder for alle. Alt sammen områder, som jeg igennem årene har en bred landspolitisk erfaring inden for. Jeg vil gerne være med til at tegne en stærk socialdemokratisk profil for Hillerød og hovedstadsområdet, hvor jeg altid har boet og har lagt mit politiske arbejde, siger Christine Antorini
- Vi er så tæt på at kunne vinde næste valg, så vi kan få den helt nødvendige forandring, som Danmark fortjener. Det er nu, vi kan få en anden regering og gøre op med en træt og splittet VK- regering, der hele tiden trækkes rundt ved næsen af Dansk Folkeparti. Den opgave vil jeg gerne være med til at løfte sammen med Hillerødkredsen, siger Christine Antorini. Det skriver sn.dk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik