Antorini beskyldes for stemmetyveri

Selv om statsminister Lars Løkke Rasmussen(V) endnu ikke har trykket på valgkampen, så er der allerede opstået valgpanik hos Nordsjællands socialdemokrater. Det skyldes top-socialdemokraten Christine Antorinis meget aggressive og dyre valgkampagne, skriver Frederiksborg Amts Avis.

For lørdag modtog tusindvis af vælgere i særligt udvalgte middelklasse-områder i Fredensborg, Helsingør og Nivå et farvestrålende valgmagasin med titlen "Alt om Antorini".

Imidlertid er problemet, at uddelingen sker uden for Christine Antorinis egen kreds i Hillerød, og at det normalt bliver regnet for en uskik at føre valgkamp uden for sin egen kreds. Det er traditionelt noget, som først sker i de sidste desperate dage af en valgkamp.

- Jeg synes, det er kritisabelt at begynde sådan en kampagne i Helsingør. Spørgsmålet er, om det er Antorini som person eller partiet, det handler om, og jeg mener, det er på kant med den aftale vi har i storkredsen. Jeg vil derfor bede Hillerød-kredsens formand om en forklaring, siger Vibeke Schmidt, som er formand for Helsingør-kredsen til Frederiksborg Amts Avis.

Helt anderledes ser Christine Antorini selv på sagen. Hun mener nemlig, der er tale om en kampagne, som gavner hele partiet.

- Jeg har ikke brudt nogen aftaler. Kredsene indgik en aftale om, at det er tilladt at annoncere, og lave husstandsomdelinger i nabokredsene. Jeg tror faktisk det er vigtigt, at vælgerne får tilbudt mange forskellige socialdemokratiske profiler, som henvender sig til forskellige grupper, siger Christine Antorini.

Hun understreger også, at de andre kandidater er mere end velkomne til at lave kampagne i Hillerød.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik