Antifascister vil blokere Hundige Station

Det trækker op til en ny offentlig konfrontation mellem det højreorientede miljø i Danmark og så de såkaldte antifascistiske grupper.

Hundige S-togs-station vil lørdag eftermiddag blive blokeret, så nazisympatisører ikke kan komme frem til en planlagt koncert, oplyser P4 København.
Lørdag afholder de danske nazister, der holder til på Hundige Strandvej, en koncert, og den nærmeste S-togs-station er Hundige Station.
Derfor har gruppen Antifascistisk Aktion indkaldt til blokade af stationen, for ifølge gruppen er koncerten et forsøg på at tiltrække unge mennesker til bevægelsen. Det er nemlig første gang, der er sat en bestemt adresse på sådan en koncert, der normalt kun er kendt af inderkredsen.
- Det kan få unge mennesker til at komme og snuse til miljøet, og det vil vi forhindre. Derfor blokerer vi Hundige station, lyder det fra Antifascistisk Aktion på gruppens hjemmeside, der lover, at det ikke vil betyde noget for almindelige mennesker, som kan passere frit.
P4 København har flere gange kontaktet Antifascistisk Aktion for at få uddybet blokaden, men det er ikke lykkedes at få en kommentar.
Blokaden starter omkring klokken 15, og koncerten begynder klokken 17.