Anholdt på festival: Lavede skjulte optagelser af tissende kvinder

En 49-årig tysk mand er blevet anholdt på Roskilde Festival. Han var i besiddelse af et skjult kamera med cirka fire timers optagelser af tissende kvinder.

Politiet er massivt til stede ved årets Roskilde Festival, og de har følehornene ude. 

Det gav pote mandag aften, hvor betjente observerede en mistænkelig mand, der var meget interesseret i en række kvinder, som sad og tissede i græsset ved et hegn. 

- Vores folk undrer sig over, at han er meget opmærksom på kvinderne. De vælger at spørge ham, hvad der foregår, og de finder så et skjult kamera, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til TV 2 Lorry. 

På kameraet finder man cirka fire timers billedmateriale af tissende kvinder, og han anholdes. 

Alvorlig forbrydelse

- Vi har ingen anmeldelser vedrørende det her, så vi må formode at ingen af kvinderne selv har opdaget det, oplyser han videre til TV 2 Lorry. 

Manden, en 49-årig mand fra Tyskland, fremstilles tirsdag i grundlovsforhør. 

Martin Bjerregaard oplyser, at det er en ganske alvorlig forbrydelse:

- Straffen går fra bødestraf i den lave ende til frihedsberøvelse i den strenge ende. Når vi taler om blufærdighedskrænkelse ligger vi dog nok i den lave, siger han til TV 2 Lorry. 

Kedelig historik

Der er anholdt filmende mænd i 2010, 2013 og i 2014, men ofte ender de kun med at få en bøde, og i enkelte tilfælde har de også fået konfiskeret deres kamera, skrev Ekstra Bladet sidste år, hvor en mand også blev anholdt for at uploade tisse-kvinder til pornosider. 

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til TV 2 Lorry, at året i år er, som festivallen er oftest:

-  Overordnet set ligner Roskilde Festival sig selv. Der er ikke noget usædvanligt i den type sager, som vi har haft igår. De fleste mennesker er jo påvirkede. De drikker næppe postevand. Når man tænker på, hvor mange der er til stede, så sker der egentlig ganske lidt. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik