To anholdt for knivstikkeri på åben gade

To mænd er nu anholdt for knivstikkeriet, der foregik i Jorcks Passage i København ved højlys dag.

Jorcks Passage Foto: Ib Rasmussen / Wikipedia

Tidligere på ugen blev en ung mand stukket ned på åben gade og ved højlys dag midt i København, og nu har politiet anholdt to formodede gerningsmænd.

Knivoverfaldet fandt i sted i onsdags omkring kl. 15 tæt på Strøget i Jorcks Passage midt i København. 

De to anholdte er unge på mænd på henholdsvis 20 og 21 år. Onsdag aften var den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen ude at sige, at politiet kendte de to mænds identiteter. I samme ombæring opfordrede han dem til at melde sig selv. De gjorde de dog ikke. Politiet fandt dem torsdag, men vil dog ikke kommentere nærmere på omstændighederne omkring anholdelsen.

 - De bliver sigtet for drabsforsøg og bliver fremstillet i dommervagten med krav om varetægtsfængsling, fortæller Henrik Vedel, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau.

De to anholdte er kendt a politiet i forvejen. Om det er banderelateret vil Kenneth Jensen ikke umiddelbart bekræfte over for TV 2 Lorry men siger, at der er tale om 'personsammenfald i kredsene.'

Den 22-årige mand, som blev stukket ned, var ved bevidsthed, da han efter knivstikkeriet blev kørt med ambulance til Rigshospitalet.

De anholdte bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten. Her skal en dommer tage stilling til, om politiets mistanke mod mændene er så velbegrundet, at de skal varetægtsfængsles.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret