Anders Matthesens nye stand-up show slår rekorder for billetsalg

Den populære komikers kommende forestillinger i Royal Arena har solgt særdeles godt.

Der er godt gang i billetsalget til Anders 'Anden' Matthesens nye stand-up show i Royal Arena. Foto: Ida Guldbæk Arentsen - Ritzau Scanpix

Selvom det efterhånden er en del år siden, multikunstneren Anders 'Anden' Matthesen brød igennem med cd-udgivelser som Hvad snakker du om? og Terkel i knibe, julekalender Jul på Vesterbro og en række stand-up shows, så synes den 43-årige komiker populær som aldrig før.

I hvert fald går det strygende med billetsalget til Matthesen kommende stand-up turné 'Anden 25'.

Fordelt på syv forestillinger, hvoraf de fem foregår i Royal Arena, har Anders Matthesen med en uge til tæppefald solgt mere end 75.000 billetter.

Det er et antal, der slår alle komikerens tidligere rekorder udi i forsalg til stand-up shows, oplyser selskabet bag komikeren i en pressemeddelelse.

Især forestillingerne torsdag, fredag og det sene af de to lørdag melder tæt på udsolgt.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Anders 'Anden' Matthesen nye show markerer 25-året som stand-up komiker. Foto: Ida Guldbæk Arentsen - Ritzau Scanpix

Anders 'Anden' Matthesen debuterede som stand-up komiker i 1993 ved Danmarksmesterskaberne i Stand-Up, hvor han opnåede en andenplads.

Efter nogle år, hvor han primært ernærede sig som stand-upper, fik han et gennembrud med Hva' snakker du om?, der var en samling af sketches fra DR P3 programmet Børneradio.

Året efter stod han bag cd-udgivelsen Terkel i knibe, der senere blev lavet til en animationsfilm.

I 2003 agerede han multiskuespiller på DR 2-julekalenderen Jul på Vesterbro. Som skuespiller har han også medvirket i film som Rene Hjerter og Sorte Kugler, som han selv instruerede og var manuskriptsforfatter på.

Matthesen har sideløbende med film-, cd- og bogprojekter hold stand-up karrieren ved lige. Anden 25 er Matthesen ottende one man show.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret