Ambulancer skal holde til ved hospitaler

Hospitalspersonale og ambulanceredere skal til at arbejde meget tættere sammen end i dag, hvor redernes opgave typisk slutter, når de har bragt en patient til hospitalet.

I løbet af efteråret vil Falcks ambulancer i Helsingør og Frederikssund ikke længere have base på en Falck-station, men - som de første steder i landet - på selve hospitalsområdet, skriver Frederiksborg Amts Avis. - Region Hovedstadens ambulanceudbud åbnede mulighed for en tættere tilknytning til hospitalerne, og vi har peget på Frederikssund og Helsingør som oplagte muligheder. Samarbejdet kræver, at vi på hospitalerne lejer lokaler til et døgnberedskab af reddere, siger Palle Kjeldsen, regionsdirektør i Falck.
Han mener, at flytningen vil give bedre muligheder for at samarbejde i hverdagen.- Redderne vil kunne få tilbagemeldinger om de patienter, de har bragt ind, - om de vurderede rigtigt med symptomer og behandling, og redderne vil også kunne hjælpe med patienterne inde på hospitalet, siger han. Palle Kjeldsen mener, det nordsjællandske pilotprojekt kan give erfaringer, som kan føre til tættere samarbejde også andre steder i landet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20191202-185848-6-1920x1280we

playNu kommer den nye ghettoliste: Her frygter man at blive Københavns tredje hårde ghetto

anna

galleryNy vej flytter lastbiler fra baghaven - men nu er skolebørn i fare, mener beboere

Still Lynetteholmen Grafik 2 HEMO 2 billeder

playNy plan for Lynetteholm lammer lystbådehavn - og naboer skal forberede sig på støj

60_percent

playCoronarestriktioner på vej i 17 hovedstadskommuner, erfarer TV 2

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere