Amanda fra Gentofte er Danmarks smukkeste kvinde

20-årige Amanda Petri er blevet kåret Miss Danmark. Snart venter konkurrencen om at blive verdens smukkeste kvinde.

Lørdag i sidste weekend var 30 af Danmarks smukkeste kvinder samlet i Skovlunde, hvor 'Miss Danmark 2017' løb af stablen.

Det endte med at blive den 20-årige Amanda Petri fra Gentofte, der løb med sejren . 

- Jeg er helt høj på lykke over det. Det er så stort, siger Amanda Petri til TV2 Lorry. 

Hun fortæller, at hun har arbejdet hårdt på at vinde og har lært en masse undervejs.

- Jeg har lavet daglige opslag til min Facebookside. Ved siden af har jeg arbejdet som ambassadør for en velgørenhedsorganisation, der hedder Verden Børn. Jeg har lavet et projekt med dem, der hedder 'Beauty With a Purpose'. Det gik ud på, at jeg skulle rundt med dem og følge dem i deres arbejde. Det var enormt spændende, siger Amanda Petri.

Indre værdier tæller

Hun forklarer, at netop velgørenhedsaspektet og de indre værdier, var noget af det, der primært tiltrak hende ved Miss Danmark-skønhedskonkurrencen.

quote Man bliver bedømt på, hvordan man er over for andre mennesker, og hvordan man engagerer sig. Det var det, jeg blev fanget af.

Amanda Petri, vinder af Miss Danmark 2017

- Man bliver bedømt på, hvordan man er over for andre mennesker, og hvordan man engagerer sig. Det var det, jeg blev fanget af.

Miss World i Kina

Lige om hjørnet venter så det helt store slag, når hun til oktober rejser til Kina for at repræsentere Danmark ved Miss World 2017.

- Jeg glæder mig helt vildt til at repræsentere Danmark. Det er en blanding af spænding, nervøsitet, glæde og taknemmelighed, siger Amanda Petri, der skal være væk i en hel måned.

- Til dagligt arbejder jeg som receptionist i et større firma. Men fordi jeg har brugt så meget tid og så mange kræfter på Miss Danmark, er jeg gået ned på deltid. Samtidig er jeg ved forberede mig til at søge ind på universitetet. Hvis alt går som forventet, kommer jeg forhåbentlig til at læse kommunikation. Men lige nu gælder det Miss World i næste måned, siger hun.

Jeg er helt overvældet og fuldstændig lykkelig! Jeg er Miss Danmark 2017!!!! Det har været den mest fantastiske oplevelse at deltage i Miss Danmark med alle de andre søde og dygtige finalister. Jeg er så glad for at have mødt så mange nye fantastiske piger, der er helt unikke på hver deres måde! Vi har haft det mest fantastiske mentor team, som har lagt så meget tid og energi i at udvikle os alle sammen til at blive den bedste udgave af os selv. Tusinde tak for alt jeres hårde arbejde. En særlig og kæmpe stort tilykke til @shaniaiversen - 1. runner up, @simonegadegaard - 2. runner up, @millemalihini - 4. plads og @sabjovanovic - 5. plads Tak til @misshelenaheuser - Miss Danmark 2016 for at støtte mig og være en fantastisk mentor. Jeg er så beæret over, at det var dig, der satte kronen på mit hovede. Du har gjort det helt fantastisk som Miss Danmark 2016! Et særligt TAK til Miss Danmarks national Director @lisalents for det fantastiske arbejde og for at tro på mig! Du havde stablet det smukkeste show på benene i går! Jeg er dybt taknemlig ❤️ Tak til alle de fantastiske mennesker jeg har omkring mig som har støttet og troet på mig hele vejen - især mit heppekor i går til showet der kunne høres i hele salen🙏🏽😂 Tak til @verdensborn for at have mig som ambassadør og hjælpe mig med mig Beauty with a purpose. Jeg håber, vi kan fortsætte samarbejdet fremover. Tak til mine sponsorer, som har hjulpet mig igennem forløbet - @york_beauty for negle og vipper, @spraytan_kbh for lækker kulør og @iwear_cph for kjole til mit national kostume. Jeg vil gøre mit absolut bedste for at repræsentere Danmark på bedst mulig vis til Miss World 2017 i Kina. Jeg er spændt, nervøs, lykkelig og mest af alt taknemlig❤️ Jeg håber, I fortsat vil følge hele min rejse, der heldigvis fortsætter længe endnu på min side - Amanda Petri - Miss Danmark 2017(link i bio) TAK TAK TAK - Amanda Petri, Miss Danmark 2017 Photo credit: Veronica Skotte, Kristina Wulff, Peter Olsen Makeup: @zaynab_khafaji Hår: Simon S Shaaban Kjole: Mannequin Shop

Et opslag delt af Miss Denmark 2017 (@amandapetrii) den

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik