Amagermand: Beviser er manipuleret

Trods fund af dna og håndaftryk nægter den såkaldte Amagermand en grov voldtægt på kollegium.

I sagen mod den såkaldte Amagermand kunne anklagemyndigheden tirsdag afsløre, at både den tiltaltes dna og hans håndaftryk er fundet i et kollegieværelse, hvor en 24-årig kvinde blev voldtaget.
Men manden selv kan ikke forklare sporene. Han anklager politiet for at manipulere med beviserne i sagen.

Tidligt om morgenen den 3. maj 2005 trængte en mand ind til den sovende kvinde på hendes værelse, hvor han truede hende med kniv og gav hende bind for øjnene. Derefter udsatte han hende i næsten to timer for flere voldtægter og grove seksuelle krænkelser.
Da han endelig forlod værelset, tog han hendes lagen med, formentlig for at undgå at efterlade sig spor.

Men han havde begået en alvorlig fejl. På et tidspunkt i det to timer lange overgreb blev han tørstig og tog en slurk af en mælkekarton. Dermed efterlod han sig et dna-spor. Desuden efterlod han et håndaftryk i værelset.

I retten kunne Amagermanden ikke forklare, hvordan sporene var havnet på værelset, men gav udtryk for, at han er offer for en sammensværgelse.
- Jeg føler virkelig, at der bliver manipuleret hele vejen igennem. Jeg kan ikke forklare det. Det lyder underligt, og jeg kan slet ikke se, hvordan det kan lade sig gøre, sagde han i retten.
- For et halvt år siden var jeg til afhøring, hvor politiet fortalte, at der ikke var fingeraftryk.

Desuden antydede han, at politifolk har forsøgt at manipulere nævningerne i sagen.
- Det lyder helt utroligt alt det her. På dag et under sagen ser min søn to personer kontakte nævninger. Det viser sig at være politifolk, som har efterforsket denne sag, sagde han, men ville ikke uddybe nærmere, hvad han mente med det.

Efter hans forklaring besluttede retten at lukke dørene, når offeret for voldtægten skal afgive forklaring.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik