Amagerkaner vinder både guld og sølv til EM i bowling

Bowlingspilleren Jesper Agerbo fra Kastrup har vundet EM-guld i single og EM-sølv i double.

Til trods for, at alt sportslig fokus de seneste tre uger har været på OL, så afholdes der disse dage også EM i Bowling, og her har den danske bowlingspiller Jesper Agerbo fra Kastrup stor succes.

I den indledende disciplin, single, fejede han al modstand af banen og slog samtlige 217 konkurrenter i kampen om guldet.

Stævnet afholdes i Bruxelles i Belgien, og i single-finalen besejrede Jesper Agerbo fra bowlingklubben SAS Bowling Klub englænderen John Wells med hele 259 mod 201 væltede kegler.

Undervejs til finalen var Jesper Agerbo også bedst over de seks indledende runder, hvor han scorede i alt 1492 point, og i semifinalen vandt han over svenskeren Pontus Andersson med 279-206.

Den anden medalje kom i hus, da Jesper Agerbo sammen med makkeren Jimmy D. Mortensen vandt sølv i disciplinen double - det skete, da de tabte finalen til Finland med cifrene 380-432.

I dag og i morgen fortsætter EM med trio-konkurrencen, hvor der er mulighed for at hente endnu en medalje torsdag aften, når konkurrencen skal afsluttes.

Det danske hold består derudover af Carsten W. Hansen, Markus Bergendorff, Mik Stampe og Thomas Larsen.