Alvorligt biluheld: Syvårig drengs tilstand er stabil

En 7-årig dreng er kørt ned fredag på ulykkesramt gade.

En syvårig dreng er fredag aften kort før klokken 19 blevet ramt af en personbil på Lundtoftegade på Ydre Nørrebro i København. 

-  Det drejer sig om en yngre dreng. Han er løbet ud foran en bil og er blevet kørt ned, bekræftede vagtchef Henrik Moll ved Københavns Politi fredag aften til TV 2 Lorry. 

Ritzau skriver tidligt lørdag, at hans tilstand siden da har stabiliseret sig.

- Hans tilstand er ikke længere kritisk, og han er uden for livsfare, siger vagtchef Henrik Stormer fra Københavns Politi natten til lørdag.

Drengen blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor man umiddelbart frygtede for drengens liv. Men nu skulle faren være drevet over. Politiet kan dog ikke sige noget nærmere om hans skader tidligt lørdag.

Vidner på stedet fortalte fredag til TV 2 Lorry, at seks til otte politibiler spærrede gaden, mens en ambulance i flere minutter ydede behandling på stedet.

Chaufføren græd

Beboerne i området har fulgt med fra gaden og vinduerne. De virker chokerede:

- Da jeg så alle politibilerne, frygtede jeg straks, at der var blevet skudt i gaden. Jeg spurgte en fyr i vinduet, som fortalte, at en lille dreng er blevet kørt ned, fortæller et vidne til TV 2 Lorry. 

- Hende, som har kørt bilen, stod og græd imens, siger han. 

Hun kom ikke fysisk til skade under uheldet, men, siger vagtchef Henrik Moll til Ritzau:

- Hun er naturligvis meget påvirket af situationen.

 
 
Foto: Google maps

Ulykken er sket i krydset mellem Fredensborggade og Lundtoftegade. 

Berygtet gade er uheldsramt

I 2014 blev to personer alvorligt kvæstet, da de kørte sammen på samme gade. 

Af en sagsfremstilling fra København Kommunes teknik- og miljøudvalg fremgår det desuden, at der er registreret flere uheld med svingende trafikanter i krydset Lundtoftegade og Borups Allé.

Der er ligeledes registreret flere uheld på Lundtoftegade ved sidevejene. Uheldene er typisk mellem højresvingende bilister og ligeudkørende cyklister, står der skrevet. 

Det fremgår af notatet, at Teknik- og Miljøforvaltningen ønsker at etablere et fartdæmpet område med bump til 40 km/t. Dette er endnu ikke sket, erfarer TV 2 Lorry.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik