Alternativ parkering: Bil er havnet på vognskur

En konflikt mellem en mand og en kvinde er endt noget alternativt i Helsingør.

Købmand Torben Hansen og hans medarbejdere mødte ind til et noget særpræget syn her til morgen.

På vognskuret foran Rema 1000 på Sophienborg Allé i Hillerød er der parkeret en bil. 

- Da jeg mødte ind, var jeg ved at køre galt, da jeg pludselig så bilen. Jeg ved ikke, hvordan den er kommet derop, men vi har ringet til politiet, sagde købmanden tidligere på morgenen til Ekstra Bladet.

Kulminationen på en konflikt

Det viser sig nu, at baggrunden er et opgør mellem en mand og en kvinde. 

- Der er tale om en uoverensstemmelse, hvor den ene er blevet sur på den anden, og så har den ene lige taget den andens bil og sat op på taget der, fordi så kan de lære det, siger Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Det ligger fast, at der er brugt en kran for at få bilen op på taget. Det skal nu afklares nærmere, om der er sket skader på bilen og vognskurets tag. Der kan være tale om hærværk. 

Rema 1000: Pas på

Mens man hos Nordsjællands Politi endnu ikke ved hvad konflikten bunder i, tager Rema 1000 den alternative parkering med et smil på butikkens Facebook-profil:

- Hvis du kommer i nærheden så vær opmærksom på at vores vognskur ikke at konstrueret til at der skal holde biler oven på, derfor er området sikret med hegn. Vi beder dig venlist respektere dette da der kan være risiko for nedstyrtning.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik