Allerød laver sparekatalog på 100 mio.

Et sparekatalog med mulige besparelser for 100 millioner kroner det er, hvad byrådet i Allerød får at tage stilling til, når det ved efterårets budgetforhandlinger skal finde ud af, hvor dybt sparekniven skal skære. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hvor meget, der skal spares, vides endnu ikke, men forslagene for 100 millioner skal give politikerne noget at prioritere imellem, siger borgmester Erik Lund (K).
- Hvor store besparelser der bliver nødvendige afhænger blandt andet af regeringens kommende besparelser på statens budget, og hvordan disse påvirker bloktilskuddet til kommunerne. Derfor har vi besluttet, at vi vil have lavet analyser for besparelser på 100 millioner kroner for at have noget at vælge imellem. I sidste ende er det jo politik, om vi vil tage op af kassen eller spare, siger han.
Der er tidligere blevet lagt op til, at der skulle findes besparelser for godt 50 millioner, og først på året meldte forvaltningen ud, at man snarere skulle regne med godt 70 millioner kroner takket være faldende selskabsskatter.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik