Foto: Fred Tanneau - Scanpix

Alle elsker Bob: "Himmelsk og imponerende"

Legenden Bob Dylan spillede torsdag aften i Operaen i København. Flere anmeldere giver fem stjerner.

Det var en fremragende Bob Dylan, som gav koncert i Operaen i København torsdag aften.

Sådan lyder meldingen fra anmelderne, der generelt var meget begejstrede for stjernen, der netop har modtaget nobelprisen i litteratur.

Både BT og GAFFA kvitterer sangerens koncert med fem stjerner, mens han i Berlingske modtager fire stjerner.

Læs også 'His Bobness' klar til Operaen

Ifølge BT's anmelder var akustikken perfekt, og lyden var så indtagende, at man kunne smage musikken.

- Elementer i denne koncert var så allerhelvedes himmelske, at det beske aprilvejrlig endte som en passende ramme for en koncert, der sluttede med Bobs garvede version af 'Autumn Leaves' og en hjertegribende low-fi bluesrocket 'Blowing in the Wind', skriver BT's anmelder blandt andet om den garvede stjerne.

Gæsterne til koncerten fik flere sange fra de senere album, men Bob Dylan luftede også klassikerne, og det gjorde han godt, mener Gaffas anmelder.

- Så vi fik blandt andet fremragende versioner af kære klassikere som Tangled Up In Blue, Highway 61 Revisited, en dybt besættende version af Desolation Row og endelig Ballad Of A Thin Man i en særdeles kraftfuld version.

Musiker: Min 6. og bedste oplevelse

Billedkunstner og musiker Kasper Eistrup, der er forsanger i rockbandet Kashmir, har lagt et fotografi på Instagram, hvor han skriver, at koncerten er hans bedste af i alt seks med legenden. 

Berlingskes anmelder hoster ikke op med lige så mange stjerner som de to andre anmeldere, men giver stadig mange rosende ord med på vejen.

- Ved aftenens koncert demonstrerede Dylan atter, hvordan han og hans virkeligt tight spillende band til stadighed formår at gentænke bagkataloget på overvejende succesfuld vis, skriver Berlingske, der giver koncerten fire stjerner.

Bob Dylan spiller igen fredag aften i Operaen.