Alex faldt og slog hovedet: Nu efterlyser han kvinden, der hjalp ham

Da Alex Oxholm lørdag nat for en uge siden styrtede på sin cykel i København, fik han hjælp af en kvinde, som han meget gerne vil finde og takke.

Da 57-årige Alex Oxholm fra Birkerød sidste weekend skulle hjem fra byen, endte cykelturen med et styrt på hovedet og en tur på skadestuen.

- Jeg kommer kørende ned langs søerne, og så skal jeg over Fredensbro ved Rigshospitalet. Midt på broen bliver jeg overhalet af to cyklister, men jeg troede kun, der var én. Så da den første cyklist er kommet forbi, trækker jeg ud mod midten. Men da den anden så kommer forbi, trækker jeg ind igen, men rammer kantstenen og styrter, fortæller Alex Oxholm om episoden, der fandt sted omkring kvart over et lørdag nat.

Heldigvis var hjælpen nær, da en kvinde ilede til for at tilse Alex Oxholm. Han mente selv, at han blot lige skulle sunde sig lidt, før han kunne cykle videre, men kvinden, der hedder Line, insisterede på, at han skulle en tur på skadestuen.

Alex Oxholm var omtåget, og det skyldtes faldet, hvor han landede med ansigtet ned i asfalten. Og her - en uge efter uheldet - er han dybt taknemmelig for, at Line ikke lod ham køre videre.

15 omgange mod Mike Tyson

- Jeg var dum nok til ikke at have min cykelhjelm på, og jeg fik et ordenligt tryk. Jeg har fået mindre brud et par steder i ansigtet ved bihulerne og kindbenet, og så var øjet hævet helt op. Jeg lignede en, der lige havde gået 15 omgang mod Mike Tyson, siger Alex Oxholm til TV 2 Lorry.

Og nu vil han gerne i kontakt med Line, så han kan takke hende for den hjælpsomme indsats.

- I den her tid, hvor alle er sig selv nærmest, er jeg bare taknemmelig for, at der var nogen, som ville hjælpe mig og udviste noget sund fornuft, da jeg var kommet galt afsted, siger Alex Oxholm, der også fortæller at to andre personer efterfølgende stødte til og ventede, indtil ambulancen nåede frem.

- Jeg kan ikke helt huske, om det også var to piger, der kom til. Men jeg kan huske at hende, der hjalp mig, hedder Line, hun har mellemlangt blond eller kommunefarvet hår, jeg tror måske hun havde briller på, og så vil jeg skyde hende til at være mellem 25 og 30 år. Så hvis hun ser det her, så vil jeg bare gerne i kontakt med hende, så jeg kan sige tusinde tak, fordi hun var så sød og omsorgsfuld. siger Alex Oxholm, der til daglig er biografchef hos Nordisk Film Biografer i Lyngby.

Hvis du er Line - eller kender hende - kan du kontakte os på moen@tv2lorry.dk.

Alex Oxholm, der til daglig er biografchef hos Nordisk Film Biografer, var i lørdags iført samme polo som på billedet her.
Alex Oxholm, der til daglig er biografchef hos Nordisk Film Biografer, var i lørdags iført samme polo som på billedet her.
Foto: Privatfoto

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20191202-185848-6-1920x1280we

Nu kommer den nye ghettoliste: Her frygter man at blive Københavns tredje hårde ghetto

anna

galleryNy vej flytter lastbiler fra baghaven - men nu er skolebørn i fare, mener beboere

Still Lynetteholmen Grafik 2 HEMO 2 billeder

playNy plan for Lynetteholm lammer lystbådehavn - og naboer skal forberede sig på støj

60_percent

playCoronarestriktioner på vej i 17 hovedstadskommuner, erfarer TV 2

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere