Alex efterlyste redningskvinde: Nu har de fundet hinanden

Alex Oxholm faldt af sin cykel og slog hovedet. Han efterlyste efterfølgende en ung kvinde, der hjalp ham. a

Da 57-årige Alex Oxholm fra Birkerød forrige weekend skulle hjem fra byen, endte cykelturen med et styrt på hovedet ved Fredensbro ved Rigshospitalet.

Heldigvis var hjælpen nær, da en kvinde ilede til for at tilse Alex Oxholm.

Alex Oxholm havde ikke cykelhjelm på, og kvinden insisterede på, at han skulle en tur på skadestuen, selvom han selv mente, at han bare lige skulle sunde sig lidt.

- Jeg var virkelig i store problemer og slet ikke klar over, hvor voldsomt det var. Så jeg er utrolig glad for, at hun hjalp mig, siger Alex Oxholm, der fik flere brud i ansigtet og lignende en, der, som han selv beskriver det, havde gået 15 runder med Mike Tyson.

Ulykken skete lørdag nat forrige weeekend her ved Fredensbro i København tæt på Rigshospitalet.
Ulykken skete lørdag nat forrige weeekend her ved Fredensbro i København tæt på Rigshospitalet.
Foto: Sofie Mathiassen - Ritzau Scanpix

I kølvandet på ulykken forsøgte at Alex Oxholm at finde frem til kvinden, der hjalp ham. Han ville gerne takke hende for den hjælpsomme indsats.

- I dag er rigtig mange mennesker sig selv nærmest, og jeg har hørt så mange historier om folk, der i stedet for at stoppe op og hjælpe en, der er i nød, bare går deres vej, vender hovedet den anden vej, eller værst af alt stiller sig op og glor, mens andre tager affære. Så jeg ville gerne fortælle hende, hvor taknemmelig, jeg er, siger Alex Oxholm til TV 2 Lorry.

Han huskede dog kun, at kvinden hed Line, havde mellemlangt blond eller kommunefarvet hår, og at hun muligvis var 25 til 30 år. 

Efterlysning gav pote

TV 2 Lorry hjalp efterfølgende Alex Oxholm med at dele hans efterlysning. Medieomtalen har siden hen vist sig at give pote.

I tirsdags lykkedes det nemlig Alex Oxholm at komme i kontakt med Line, der havde læst historien på TV 2  Lorrys hjemmeside.

Alex Oxholm, der til daglig er biografchef hos Nordisk Film Biografer, var i iført samme polo som på billedet her, da han styrtede på sin cykel.
Alex Oxholm, der til daglig er biografchef hos Nordisk Film Biografer, var i iført samme polo som på billedet her, da han styrtede på sin cykel.
Foto: Privatfoto

- Jeg har talt med hende, og vi fik en god snak. Hvor er det bare befriende, at nogen viser så meget empati og omsorg, siger han.

TV 2 Lorry har været i kontakt med Line, men hun ønsker ikke at stille op til interview. Alex Oxholm fortæller dog, at han har sendt hende en ”pæn lille gave” som tak for hendes hjælp. Men hvad det er, vil han ikke fortælle.

- Jeg har været utrolig heldig, at hun var der. Det kunne have gået meget værre, så lad os bare sige, det er en pæn ting, siger han.

Der er nu gået lige knap to uger, siden ulykken skete, og hævelserne og de blå mærker i Alex Oxholms ansigt er så godt som forsvundet. Hans ene øje er dog stadig lidt rødt.

- Det kunne være gået meget værre, det var slemt nok, jeg var meget groggy i sidste uge, men jeg har det fint i dag, siger han.  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik