Ålen trækker B. T. i Pressenævnet

Filmproducent Peter Aalbæk Jensen er endnu engang faret i flint over den måde, han bliver behandlet i pressen.

Denne gang er det to B.T. journalister, der har krænket ham ved ikke at nævne hele omfanget af filmproducentens formue i en række artikler om Zentropa-direktørens økonomi.

I en mail skriver han til politiken.dk, at han » forlanger, at der blevet rettet op på dette vrangbillede af min personlige økonomi«. Nu vil Peter Aalbæk så indklage B.T. og to journalister for Pressenævnet.

B.T. beskriver i en artikelserie 18. og 19. november omfanget af Peter Aalbæk Jensens formue og nævner blandt andet et hus på Sydfyn, en husbåd til mere end tre mio kr., lejligheder i København og Berlin og et sommerhus på ferieøen Kreta. Inklusiv fotodokumentation.

Avisen skriver desuden, at filmproducenten gennem de seneste fem år har hævet ni millioner kroner til sig selv i det private holdingselskab Fortuna ApS, der er en del af Zentropa-koncernen.

Men B.T. nævner ikke i artiklerne, at Zentropas hovedsæde i Filmbyen er ejet af Peter Aalbæks selskab Himmerig.

»Artiklerne fremstiller mig dermed væsentligt mere forarmet, end jeg er, og det kræver jeg en berigtigelse af opsat på forsiden og på to helsider som den første artikel«, skriver Peter Aalbæk Jensen i mailen til poltiken.dk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik