Albertslund har ikke fidus til dyre Caribien-ture

Mange kommuner bruger millioner på at sende unge til Caribien. Albertslund tror dog ikke på 'trylleslag med saltvand'.

Det koster kassen at sende kriminelle, misbrugere og andre utilpassede unge til Caribien på kommunens regning. Det skriver metroxpress.

Siden 2010 har 26 kommuner brugt 41.893.286 kroner på at sende 59 unge på skibsprojekter i Caribien. Det viser avisens aktindsigter hos alle landets kommuner.

Mange kommuner benytter sig dog ikke længere af skibsprojekter. En af dem er Albertslund Kommune, der ikke er imponeret over fagligheden hos personalet på skibene.

- Problemet er, at de her unge er meget komplekse at arbejde med. Det, at man er god til at lægge reb i sirlige cirkler, er ikke nødvendigvis det, der skal til. Det kræver uddannelse og specialviden. Det er ikke nok at kunne råbe af dem og bede dem om at kravle op i masten. Vi tror simpelthen ikke på trylleslag med saltvand, siger Terje Bech, leder af kommunens familie-afsnit til metroxpress.

De to kommuner, der bruger suverænt flest skattekroner på skibsprojekter i Caribien, er Frederikssund og Guldborgsund med henholdsvis 7.996.289 kroner og 7.211.717 kroner fordelt på 12 og 10 unge.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik