AGK-træner advarer mod nordjysk skuffelse

AG Københavns træner Magnus Andersson har stor respekt for lørdagens ligamodstander Aalborg Håndbold.

Aalborg Håndbold kan blive en særdeles farlig modstander for AG København, når de to hold tørner sammen i Herre Håndbold Ligaen på lørdag.
      AG Københavns træner, Magnus Andersson, advarer mod at undervurdere nordjyderne, som lige har fået ny cheftræner i Robert Hedin, der i øvrigt er Magnus Anderssons barndomsven.
      - Jeg har en enorm respekt for Aalborg. Ikke en overdreven respekt, men jeg har fulgt med i dansk håndbold i lang tid, og Aalborg er et godt hold på papiret med mange store navne.
      - Jeg har - præcis som alle andre - haft store forventninger til Aalborg, men de har været gennem en svær periode og tabt en del kampe. De har skiftet træner, og det har været en turbulent tid for dem, forklarer Andersson.
      Aalborg Håndbold har skuffende tabt flere kampe, end holdet har vundet i sæsonens første ni kampe. Nordjyderne er placeret på en trist 10.-plads i ligaen.
      - Men vi har stadig respekt for dem, for de har landsholdsspillere på hver eneste position. De har bare ikke fået det til at lykkedes 100 procent endnu, forklarer Andersson.
      AG København er ubesejrede i sæsonens foreløbig 13 kampe, hvis man tæller alle turneringer med, men forsvarsspillet skal stadig forbedres.
      - Vi forbereder os på samme måde, uanset om vi møder BSV, Aalborg, Kolding eller Sønderjyske. Som træner forbereder jeg mange af de samme taktiske ting, vi skal lære at udføre på banen.
      - Vores forsvars- og målmandsspil er vigtigt. De dele prioriterer vi, og gør vi det godt på de områder, så får vi nemmere ved at score på kontra, siger Magnus Andersson.
      AG København fører ligaen med 17 point efter ni kampe, 10 point foran Aalborg Håndbold.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik