AGK får uafgjort i topkamp mod THW Kiel

AG København er videre til Champions Leagues 1/8-finaler som toer fra gruppe D efter 24-24 mod THW Kiel.

AG København spillede søndag 24-24 i topkampen i Champions League mod det tyske storhold THW Kiel. Københavnerne kvalificerede sig dermed til 1/8-finalen i Champions League som toer fra gruppe D.

AGK og Kiel kunne begge have snuppet sejren til slut, men holdene delte pointene mellem sig efter en hård fight præget af vilje og adrenalin fra begge mandskaber.
Det var en kamp, hvor AG Københavns nordiske stjerner med efternavnene Hvidt, Ege, Ekberg, Sigurdsson og Hansen skulle bevise, at de er et hold, som har mulighed for succes i Champions League.

Men i den anden ende stod modstandernes europæiske verdensklassespillere Momir Ilic, Filip Jicha, Daniel Narcisse, Kim Andersson og målmand Thierry Omeyer, der lige så gerne som AGK ville vinde og tage førstepladsen i gruppen.

Kampen bølgede derfor frem og tilbage i alle 60 minutter - ikke mindst takket være AG Københavns to målmænd, Kasper Hvidt og Steinar Ege, der begge sørgede for imponerende og afgørende redninger.

Den danske målmand virkede dog ikke fuldt tilfreds med sit forsvar, da han efter 15 minutter i første halvleg lod sig skifte ud med Steinar Ege. På vejen ud fløj der både bandeord og en stol igennem luften med den tidligere danske landsholdsmålmand som afsender.

I AGK's angreb var det islandske Gudjon Valur Sigurdsson, svenske Niclas Ekberg og danske Henrik Toft Hansen og Mikkel Hansen, der stod for de fleste AGK-mål og dermed sørgede for en pausestilling på 11-11 og senere også kampens resultat på 24-24.

Med resultatet indtager AGK andenpladsen i gruppen og kan nu forberede sig på at møde enten Sävehof, Vive Kielce, HC Metalurg eller Cimos Koper i ottendedelsfinalen, som der trækkes lod til tirsdag.