Agger header Lyngby mod 1. division

Mangelfuld opdækning ved indlæg blev begyndelsen til enden for Lyngby, da holdet fredag tabte 1-2 hjemme til Brøndby i Superligaen

To gange i første halvleg headede Nicolaj Agger bolden i nettet for Brøndby, og med det tredje liganederlag i træk ser det svært ud for oprykkerne at klare frisag i Superligaen med kun to spillerunder tilbage. Brøndby spillede sig omvendt op på tredjepladsen.
Lyngby begyndte kampen med udmærket spil, men David Boysen soldede en friløber op tidligt i kampen. Og selvtilliden viste sig at være skrøbelig.
Begge hold havde svært ved at skabe de helt store chancer. I hvert fald indtil kampen tog en livlig drejning efter en halv time.
Brøndbys Mikael Nilsson fik alt for let lov til at aflevere fra baglinjen i højre side, og en umarkeret Nicolaj Agger headede 1-0-føringen i mål.
Scoringen gav forståelig selvtillid hos Brøndby, der spillede for at holde klubbens spinkle chance for sølv i live.
Modsat forekom Lyngby-spillerne opgivende, og kort før pausen afgjorde Brøndby reelt kampen med et mål, som næsten var en kopi af det første.
Energiske og skudfarlige Jan Kristiansens indlæg fra højre side endte i hovedet på Nicolaj Agger, og så førte Brøndby 2-0.
Lyngby forsøgte sig med en indskiftning af Peter Madsen tidligt i anden halvleg, men lejesvenden fra Brøndby fik størst applaus, da han i første halvleg varmede op foran Brøndby-fansene.
Et kvarter før tid fik Daniel Wass lov til at komme på banen for Brøndby, og den kommende Benfica-spiller ramte stolpen kort tid efter.
I overtiden lavede Brøndbys Anders Randrup selvmål foran de blot 3266 tilskuere. En del Brøndby-fans havde på forhånd varslet, at de ville blive væk som en protest mod høje billetpriser.
Lyngby er på næstsidstepladsen med 32 point, det samme som Randers FC, der er lige over nedrykningsstregen. Brøndby spillede sig op på tredjepladsen med 47 point, fem point færre end OB på andenpladsen.