AG København rejser sig mod danske mestre

AG København vandt 29-26 over AaB Håndbold og rejste sig ovenpå nederlaget til Nordsjælland Håndbold.

Nederlaget til Nordsjælland Håndbold gjorde ondt på AG København ambitiøse håndboldherrer for en uge siden. Men AG-stjernerne rejste sig lørdag med en 29-26-sejr over AaB Håndbold.

Mens AaB'erne sidste sæson vandt det danske mesterskab i overbevisende stil og med godt spil i begge ender, så var niveauet langt fra de tidligere meritter, da dette års slutspil skulle afgøres.
AaB Håndbold har kun vundet en enkelt kamp i slutspillet og kan dermed ikke længere nå at komme i DM-finalen.

Nordjyderne kan heller ikke længere kvalificere sig til en kamp om bronzemedaljer, som kræver en andenplads i gruppen, og den indtages i øjeblikket af Nordsjælland Håndbold.

Omvendt er AG København igen godt kørende, og der var aldrig tvivl om kampens udfald.  Blandt de bærende kræfter for AG København var den islandske bagspiller Arnór Atlason, og forsvarsspilleren Lars Jørgensen, som også gjorde sig flot bemærket i angrebet.

Sejren betyder, at AG København igen er på solid kurs mod DM-finalen.
Københavnerne fører slutspillets gruppe A med otte point efter fire kampe. De to af pointene har AG-holdet med sig fra grundspillet.
Nordsjælland Håndbold vandt 31-30 på udebane over Team Tvis Holstebro. Dermed er nordsjællænderne stadig med i kampen om at nå DM-finalen, mens Team Tvis helt ligesom AaB'erne har forspildt sin chance for at vinde medaljer.

AG København er dermed fortsat et enkelt point foran Nordsjælland Håndbold, som har syv point, og der resterer to kampe i slutspilsgruppen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik