AG København måtte slide mod midterhold

De danske håndboldmestre havde godt styr på Mors-Thy, men endte alligevel med at skulle kæmpe for sejren.

AG København var i søndags på en hård opgave i Champions League, hvor det tyske storhold THW Kiel på hjemmebane slog danskerne.

Den kamp sad muligvis stadig i ben og hoveder på AGK-spillerne, som først til sidst i onsdagens ligakamp hev en 27-23-sejr over Mors-Thy i land.

Kampen lignede på forhånd en sikker AGK-sejr, og hjemmeholdet var da også kort inde i anden halvleg sikkert foran.

Men så gik ligaens førerhold lidt ned i gear, gæsterne fra Mors-Thy kom bedre med i kampen, og godt 10 minutter før tid var stillingen 20-20.

I kampens slutminutter trak mestrene dog fra og endte med at vinde kampen med fire mål.

AGK var uden Mikkel Hansen, der havde en øm skulder efter weekendens Champions League-nederlag til THW Kiel. Ifølge sporten.dk skulle Mikkel Hansens deltagelse ved EM dog ikke være i fare.

Både Hansen og anfører Arnor Atlason ventes således at være helt klar til topkampen mod KIF Kolding den 30. december.

Der var til gengæld godt nyt for landstræner Ulrik Wilbek i Aalborg, hvor BSV-målvogter Niklas Landin viste gode takter forud for slutrunden i Serbien, der afvikles til januar.

Bjerringbro-Silkeborg vandt kampen 31-26 over hjemmeholdet og holder sig dermed til i toppen af ligaen.

Gæsternes Rasmus Lauge blev med ni mål kampens topscorer.

I kampen mellem nummer to og nummer fire - henholdsvis KIF Kolding og Skjern - kom hjemmeholdet fra Kolding bedst ud af topkampen.

KIF Kolding vandt topkampen med 26-23.