Aftale fortsætter trods europamesters farvel

Der bliver ikke pillet ved Roskilde Kommunes sponsoraftale med BTK 61, Roskilde Bordtennis, selv om klubbens guldfugl, europamesteren Michael Maze, forlader holdet for at spille i Rusland, skriver DAGBLADET Roskilde.

Det besluttede byrådet i aftes. Fra flere sider var der ellers givet udtryk for, at Mazes afsked med Roskilde var så væsentlig, at det ændrede forudsætningerne for aftalen, der løber til midten af 2011. Men en redegørelse fra klubben til kommunen førte til en fælles opfattelse af, at aftalens vilkår bliver overholdt.

- Klubben har oplyst, at Michael Maze fortsat står til rådighed for besøg på sfo'er og skoler, så synligheden fortsætter, og det lægger vi vægt på, siger formanden for kultur- og idrætsudvalget, Birgit Pedersen (SF).

Borgmester Poul Lindor Nielsen (S) konstaterer, at kommunen og klubben nu går i gang med at forhandle om en forlængelse af aftalen ud over den nuværende udløbsdato om cirka 15 måneder.

- Selvfølgelig skal vi diskutere præmisserne for en ny aftale. Det kommer blandt andet an på, hvor meget Michael Maze kan bruges, og hvor meget man kan profilere bordtennissporten i Roskilde, når han ikke er en del af holdet, men det får vi en indikation på inden da, siger Poul Lindor Nielsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

fødeafdeling region hovedstaden

Coronakrisens babyboom er aflyst for nu - eksperter forklarer hvorfor

Bedstemor Ann1

playBedstemor Ann har haft 19 plejebørn: "Nærkontakt med dyr er vigtigt"

metaldetektor

Henrik tabte sin guldring: Fundet med hjælp fra lokal facebookgruppe

Hund, kat og hest

Hader dit dyr nytårskrudt? Her er, hvad du kan gøre

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere