Afpressede purunge piger på Arto

To 12 - 13-årige piger har ifølge politiet været udsat for blufærdighedskrænkelse af en 20-årig mand fra Værløse.

Manden blev tirsdag morgen kort før klokken otte anholdt og senere fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby med krav om fængsling. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Advokaturchef hos anklagemyndigheden i Nordsjællands Politi, Marianne Gjedde-Nielsen, krævede dørene lukket, efter at hun havde præsenteret den 20-årige for sigtelserne, der lød på, at de to piger på internetsiderne Arto og Messenger efter indledende chat var blevet lokket til seksuelle handlinger og onani.

Den 20-årige truede ifølge anklageskriftet efterfølgende pigerne med at ville sætte billederne på Facebook, da de ikke ville være med mere.
Inden dommeren fulgte begæringen om lukkede døre, nåede den 20-årige at erklære sig ikke-skyldig. Hans forsvarer krævede navneforbud for sin klient, men det afviste dommeren med den begrundelse, at der allerede verserer en omfattende sag mod den 20-årige, hvor der ikke har været krævet navneforbud.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis' oplysninger drejer sagen sig om cirka 30 piger, der har været i kløerne på manden. En række piger har været afhørt af retten, og det ventes, at der falder dom i denne sag på tirsdag.

Tirsdagens grundlovsforhør endte med, at den 20-årige blev varetægtsfængslet for fire uger. Han kærede omgående fængslingen il landsretten.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik