Aflyst stævne: Boksepromotor arbejder på ny dato

Danish Fight Night bliver udskudt med omkring en måned

Masser af boksefans - og en hel del kampivrige boksere - har formentlig været ganske skuffede, da Danish Fight Night i Hillerød 27. april måtte melde aflysning. Flere deltagende afrikanske boksere havde ikke fået indrejsepapirerne til Danmark i orden - og uden dem gav det ikke mening at gennemføre.

Men boksepromotor Mogens Palle arbejder på at finde en ny dato til arrangementet.

-Vi regner med, at det bliver i enten slutningen af maj eller starten af juni. Desværre ved jeg ikke, om det bliver i Hillerød, for det er ikke sikkert, hallen er ledig, siger Mogens Palle til TV 2 Lorry.

Næste uges stævne havde deltagelse af et stort antal afrikanske boksere. Og de nåede ikke at få indrejsetilladelse til Danmark. Ifølge Mogens Palle handler det blandt andet om en sydafrikaner, to fra Ghana, en fra Malawi en fra Tanzania.

-I gamle dage, så kunne man altid ringe til myndighederne og presse lidt på, hvis det handlede om en vigtig titelkamp. Men nu, hvor det hele foregår elektronisk - der kan vi jo ikke tale med nogen, lyder det en smule frustreret fra den erfarne boksepromotor.

Han regner dog med, at med en måneds udsættelse, vil alle tidlladelserne være faldet på plads, og dermed kan de planlagte boksekampe også gennemføres. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere