Her stikker flugtbilist af - ældre mand dræbt

En 85-årig mand er nu død, efter at han først på måneden blev ramt af en hvid Mercedes varevogn på Nørrebro

Københavns Politi har i dag frigivet en overvågningsvideo, der viser en flygtende hvid Mercdes Sprinter Kørebil. Bilens fører tager på videoen over artiklen flugten umiddelbart efter påkørslen af en 85-årig mand, der nu er død af sine kvæstelser.

Påkørslen skete cirka klokken 17.35 den 5. november. Den ældre emand var på vej over Nørrebrogade og var ved at krydse busslusen ved Nørrebro Station, da den hvide Mercedes pludselig kom kørende i selve busslusen i meget høj fart.

Bilen ramte den ældre fodgænger, som blev slynget bort ved sammenstøddet.

-Bilen stoppede, og chaufføren steg ud. Han sagde til nogle vidner på stedet, at han lige skulle parkere. Så satte han sig ind i bilen igen - og stak af, fortæller politikommissær Jesper Lotz.

Vidnerne på stedet har leveret et sparsomt signalement af chaufføren. Han er af anden etnisk oprindelse end dansk og bar blandt andet en rød jakke eller vest.

Vidnerne har forklaret til politiet, at de så folk, som enten fotograferede eller filmede med deres mobiltelefoner. Dem vil politiet meget gerne i forbindelse med, for de kan have fået registreringsnummeret på bilen  med på deres optagelser. Man kan i den forbindelse kontakte politiet på 114 - også hvis man har oplysninbger i sagen i øvrigt.

Efter påkørslen forsvandt bilisten i indadgående retning af Nørrebrogade.  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik