Foto: Ida Marie Odgaard

Ældre kvinde udsat for overfald - politiet søger vidner

En ukendt mand tildelte i morges en ældre kvinde flere knytnæveslag i en haveforening i Kastrup. Politiet beder offentligheden om hjælp.

Et ældre ægtepar fik sig i morges en skrækkelig oplevelse i deres kolonihavehus på Amager.

Klokken ca. 05.30 trængte en ukendt gerningsmand ind i huset, og da han i et af husets rum stødte på den 71-årige kvinde, valgte han at tildele hende flere knytnæveslag i hovedet.

Da kvinden skreg og gjorde modstand, flygtede manden fra huset.

Dagen igennem har politiet været massivt til stede på adressen, hvor de har sikret sig tekniske spor. Den 71-årige kvinde er ikke i livsfare og har i dag været i stand til at blive afhørt af politiet, oplyser politikommisær leder af Røverisektionen i Københavns Politi Bjarke Dalsgaard Madsen.

Politiet kender endnu ikke mandens motiv for at bryde ind i huset, og sagen efterforskes stadig bredt.

Hvis du kan bidrage til at få identificeret manden på billedet, eller har set eller hørt noget uden for normalbilledet i og omkring Haveforeningen Uganda i de tidlige morgentimer, hører Københavns Politi meget gerne fra dig på telefon 114.

 

Overvågningsfoto fra området. Politiet håber, manden bliver genkendt ud fra tatoveringen på benet. Foto: Københavns Politi

Politiets signalement af manden:

- Dansk af udseende
- 35-40 år gammel
- Ca. 170 cm. høj
- Kraftig/muskuløs af bygning
- Rundt ansigt med lyse øjne
- Helt kortklippet hår
- Kortklippet fuldskæg/skægstubbe
- Iført mørke shorts og lys undertrøje
- Muskuløse ben med stor tatovering på højre læg

Da der ikke var nogen ordveksling, mens volden fandt sted, kan man ikke bestemme manden nationalitet på nuværende tidspunkt.