Ældre kvinde overlever ambulance-kollision

En ambulance i udrykning ramte fredag en modkørende bil i Nordsjælland. Alle slipper nådigt fra ulykken.

En 82-årig, kvindelig patient har fået et brud på rygsøjlen, men slipper uden varige mén, efter hendes ambulance fredag kolliderede frontalt med en modkørende bil på Slangerupvejen ved Lynge.
Hun lå på en båre bag i ambulancen, der var på vej med udrykning fra Frederikssund Sygehus til Rigshospitalet i København, da sammenstødet skete.
De første meldinger efter ulykken lød, at den ældre kvinde var ilde tilredt, og det var uklart, om hun var i egentlig livsfare. Men efter skanninger på hospitalet viser det sig nu, at den 82-årige patient slap billigere fra den voldsomme ulykke end først frygtet.
- Hun har fået et mindre brud på rygsøjlen, men er vågen og stabil og får ikke mén fra ulykken. Så det ender heldigvis godt efter omstændighederne, fortæller vagtchef Hans Gosvig fra Nordsjællands Politi.
Trafikulykken fandt sted fredag klokken 12.47 på Slangerupvejen ud for Mosegårdsvej, da ambulancen hastede af sted i høj fart.
- I modsatte kørselsretning kommer der en række biler, som trækker ind til siden, da de ser ambulancen, siger Hans Gosvig.
- Men den allerbageste af bilerne når ikke at opfatte, hvad der sker. Den starter en overhaling, men opdager ambulancen for sent og kører frontalt ind i den, tilføjer vagtchefen fra Nordsjællands Politi.
Falckredderen i ambulancen kom også til skade i kollisionen, men skaderne viste sig at være i den lette kategori, og han er udskrevet nu.
Chaufføren i den modkørende bil, som kommer fra Farum, har fået brud på bækkenet og er indlagt efter ulykken.
- Men det er ikke noget alvorligt, siger vagtchef Hans Gosvig.
Politiet ønsker ikke at offentliggøre, hvad den kvindelige patient fejler, som gjorde, at hun var i ambulancen i første omgang.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik