Ældre kvinde få centimeter fra at blive ramt at skud

Et skudopgør i går aftes var meget tæt på at få fatale konsekvenser - op til otte skud fløj igennem luften. Et af dem var blot få centimeter fra at ramme en ældre kvinde i hendes plejehjemsbolig.

Jeg må have en skytsengel, siger Karen Margrethe Madsen til TV2/Lorry.

Den 87-årige plejehjemsbeboer var i går aftes ved at trække sit gardin for, da et skud pludselig fløj ind i gennem vinduet og kun var få centimeter fra at ramme hende.

Området omkring Dorthe Marie Hjemmet på Fortvej i Rødovre har ifølge forstander, Flemming Høj Jermiin, i længere tid været plaget af kriminelle grupperinger.

Både plejehjemmets beboere og ansatte føler sig utrygge og politiet har flere gange været nødt til at gribe ind, fortæller forstanderen.

- Vi har et godt samarbejde med politiet, men situationen er svær, fortæller Flemming Høj Jermiin.

2 mænd på en knallert affyrede skuddene

Ifølge Københavns Vestegns Politi var det to unge mænd på en knallert, der i går omkring kl. 20.40 affyrede de mange skud i mod to biler på Fortvej.

Ingen kom til skade ved skudepisoden og gerningsmændene forsvandt meget hurtigt fra stedet.

Hvad motivet var, ved Politiet endnu ikke.

Tilbage står Karen Margrethe Madsen. Hun har tilbragt natten på forstanderens kontor, fordi hendes egen lejlighed var fyldt med glasskår.

- Der er jo ikke så meget at stille op. Jeg tager det stille og roligt og er glad for, at der ikke skete mig noget, siger Karen Margrethe Madsen.

Både personale og beboere er blevet tilbudt krisehjælp efter den voldsomme hændelse.

Se hele historien kl. 19.30 i aften.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik