Ægtepar overfaldet - afbrød indbrudstyve

Et ægtepar fik fradag aften noget af en forskrækkelse, da de lukkede sig ind i deres hjem i Kirke Hyllinge nær Roskilde.

To indbrudstyve var nemlig i fuld gang med at tage for sig at parrets inventar, og da manden ikke ville finde sig i tyvenes foretagende, udviklede situationen sig drastisk.

- Manden forsøger ganske kortvarigt at tilbageholde den ene, men får så sprøjtet noget peberspray i øjnene, og så tager gerningsmændene flugten, siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Parret har ikke været i stand til at give politiet et videre grundigt signalement af de to gerningsmænd, men politiet fortæller bt.dk, at man vil genoptage efterforskningen i morgen. Om sagen efterforskes som hjemmerøveri eller indbrud er endnu ikke afgjort.

- Indtil videre har vi registreret det som indbrud, og så er det kvalificeret vold. Men når vores jurister får tygget på det, og vi har fået kendskab til flere detaljer i sagen, så kan det godt være, at det ender med hjemmerøveri. Den store forskel på de to ting ligger jo i strafferammen, fordi hjemmerøveri straffes en del hårdere, siger Vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere