To ægtepar har i 20 år stået bag kræmmermarked med 150.000 gæster

Dragør Marked har 20 år på bagen - og i alle de år har de samme to ægtepar arrangeret løjerne.

Dragør Marked kunne i weekenden fejre en flot, rund fødselsdag.

I 20 år har markedet nu kørt - og det er stadig med de samme initiativtagere som for 20 år siden.

quote Mange af kræmmerne har faktisk været her i 20 år. Det taler for sig selv.

Bente Bearé

Søndag var det sidstedagen af det traditionsrige marked i Dragør med tivoli, mad og musik - og så naturligvis de flere hundrede kræmmere med alt lige fra antikviteter til tøj.

- Det er gået meget, meget godt. Det er helt fantastisk. Folk er glade, der er en dejlig stemning, vejret har været supergodt, siger Bente Bearé, der er en af arrangørerne bag.

I 20 år har to ægtepar stået for at arrangere markedet, som som over årene er vokset til omkring 150.000 besøgende over de tre markedsdage.

- Vi synes jo, at det er et godt familiemarked. I denne weekend har vi ikke haft noget ballade. Politiet var her, men de går bare rundt og hygger sig. Vi er kendt for at være et roligt marked med en hyggelig stemning. De lokale møder hinanden, drikker sammen, spiser sammen, hygger sig og hører god musik. Mange af kræmmerne har faktisk været her i 20 år. Det taler for sig selv, siger Bente Bearé, der er en af arrangørerene bag.

Se billederne fra et kræmmermarked i fantastisk vejr.

Det gode vejr gjorde årets jubilæumsmarked til endnu en succes, og arrangørerne håber, at det kan fortsætte på den måde de kommende år.

- Hvis vi skal være optimisktiske, så håber vi selvfølgelig, at det kommer til at gå, som det gør nu med godt vejr og glade mennesker og godt samarbejde, siger Bente Bearé, og hendes mand fortsætter:

- Men vores alder taget i betragtning, så er det jo lidt op ad bakke med det. Men det skal nok gå. Vi tager nogle år endnu, siger Jan Bearé.

Dragør Marked vandt i 2008 årets kræmmerpris, der blev uddelt af kræmmerforeningen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik