Adam Schnack: Fra catering til liebhavermægler

Adam Schnack startede med at lave cateringmad i sin etværelseslejlighed på Østerbro, i dag sælger han liebhaverboliger med en historie.

 - Det skal være meningsfyldt, det skal være spændende, det skal være lækkert, det skal tænde noget i mig.

Adam Schnack holder til i et kontor ved siden af Mormorkirken, og han er ikke bare ejendomsmægler, han er liebhavermægler.

Selvom om mange af de boliger, han har til salg, er dyre, så er det ikke et mål i sig selv at det skal være dyrt.

Adam anbefaler:

Gå en tur i Frederiksstaden:

 

Frederiksstaden er Frederik V's store prestigeprojekt og er det lille område, omkring Amalienborg. Stort set hver en mursten i Frederiksstaden er fredet.

Adam siger: Man har nogle af de absolut smukkeste bygninger i Købehavn lige her - det er grundspiren til rigtig meget af det arkitektur, vi elsker i dag.

 

Kunstmuseum Charlottenborg:

 

På Charlottenborg kan man i øjeblikket se udstillingerne BIG ART, der undersøger grænselandet mellem kunst og arkitektur. I Alicia Kwades Out of Ousia-udstilling kan man opleve poetisk minimalisme i et skulpturelt univers.

Adam siger: På Charlottenborg kan man løbende følge med i mange af de nye kunstnere, som får lov at udstille her.

 

Havfiskeri

 

Både fra Nordhavn og Helsingør kan man komme med fiskekuttere ud og fange fx torsk og fladfisk i Øresund.

 

Restaurant Anarki

Fransk inspireret bistro på Frederiksberg.

Adam siger: De har den absolut bedste kvalitet. Det er et enormt hyggeligt sted med søde mennesker og god betjening.

 

Tårnlegepladsen

I Fælledparken finder du den flotte Tårnlegeplads, der er udformet som de kendte tårne og spir i København. 

 

I stedet handler det om de'særlige kvaliteter, som han kalder det. En særlig kvalitet kan fx være historien om stedet, beliggenheden eller sågar den stemning man får, når man træder ind, forklarer han.

Det betyder også, at han nogle gange takker nej, til at sælge en bolig. 

 - Jeg kommer desværre også nogle gange til at sige, det her ikke den rigtige bolig for mig at hjælpe med. Hvis ikke jeg kan mærke den, så er jeg ikke den rigtige til at formidle den, siger han.

Kræsen mægler

Når man spørger Adam, om han har råd til at sige nej til visse boliger, da han i forvejen sigter efter et meget smalt segment, svarer han:

- Spørgsmålet er, om man har råd til at lade være - det handler også om respekt for kunden, hvis ikke jeg føler, at der er kunder til en bolig, eller hvis ikke jeg kan bringe det frem i boligen, som er bedst for ejeren, så synes jeg, det er meget respektfuldt at sige, der er nogle andre, der er bedre til den her opgave end mig, siger han.

I skrivende stund har Adam omkring 40 boliger på hylden primært i København og på Frederiksberg. yderpunkterne i sortimentet er et en pavillon til 250.000 kr. og et gods til 80 mio. kr.

Fra catering til Liebhaveri 

Adam Schnack startede en catering-virksomhed med to kammerater i sin studietid. Her stod han og lavede mad i sin étværelses lejlighed. På ti år blev det til en virksomhed med 30 ansatte. Men forskellige omstændigheder i hans liv gjorde, at han trængte til luftforandring. Så Adam besluttede efter nogen tid at forfølge ejedomsmæglerfaget.

Det betød reelt, at han gik fra en sekscifret lønseddel til en elevløn på 8.000 kr om måneden. 

 - Da jeg stod nede i min catering-virksomhed for 12 år siden, havde jeg ikke forestilling om, at jeg skulle være ejendomsmægler. I dag kunne jeg ikke forestille mig, at skulle lave noget som helst andet.  

Adam Schnack har blandt andet været med i TV2-programmet Blændende Boliger, og han er gæst i Den Perfekte Fridag, du kan se programmet i aften på TV 2 Lorry eller lige her:

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik