Årets dyreste villahandler: Ny top-rekord på vej

Nyt top-salg i København og Nordsjælland ventes at slå alle årets rekorder inden længe.

På cirka denne tid sidste år var der ét enkelt jysk villa-salg, der holdt Nordsjælland fra en enevældig plads på toppen af det danske boligmarked.

Men i år er det endnu ikke lykkedes jyderne at få smidt slæberne ind blandt de hidtil 10 dyreste villahandler, der således hver og én er foretaget inden for syv postnumre på strækningen mellem Østerbro i København og Rungsted Kyst.

Det skriver boligsiden Boliga.

quote På en delt første plads ligger et stort Holte-hjem sammen med et Hellerup-palæ.

- Boliga

På en delt første plads ligger et stort Holte-hjem sammen med et Hellerup-palæ begge i første række til vandet i henholdsvis Furesøen og Øresund.

Begge huse er solgt for 37,8 millioner kr.

 

Ekstremt hussalg undervejs 


Selvom summerne, årets hidtil dyreste huse er gået for, er tårnhøje, er der meget, der tyder på, at palæerne ikke kommer til at kunne holde sig på den varme topplacering særlig længe endnu.

I starten af august bekræftede liebhaver-ejendomsmægleren Kristian Lützau nemlig overfor Boliga, at en 454 kvadratmeter stor villa på Taarbæk Strandvej er blevet solgt.

 

 

Den præcise pris er endnu uvis, da salget fortsat ikke er tinglyst, men den sidst kendte udbudspris lå på svimlende 77,9 millioner kr.

Tages der højde for de forhandlingsmillioner, der ofte hører sig til ved priser i den størrelsesorden, kommer villaen sandsynligvis alligevel til at blive dette års absolutte højdespringer.

Den dyreste villa, der nogensinde er handlet i Danmark, er Øresunds-villaen Bella Vista på Hambros Allé i Hellerup.

I 2008 overdragede Erik Damgaard og Anni Fønsbys nemlig nøglerne til villaen til eks-bokseren og Fitnessdk-bagmanden Hans Henrik Palm for 75 millioner kr., oplyser Boliga.

 

Se årets hidtil dyreste* villahandler her: 

 

10. Holck Winterfeldts Allé 11, Hellerup, 18 mio. kr. 

Foto: Claus Borg & Partner
Foto: Claus Borg & Partner

For det høje millionbeløb får de nye ejere en villa bygget i 1902 med hele ni værelser, der fordeler sig på præcis 300 kvadratmeter.

 

9. Rungsted Strandvej 82, Rungsted Kyst, 18 mio. kr. 

Foto: Kristian Lützau
Foto: Kristian Lützau

Ejendommen her blev i første omgang udbudt til 23 millioner kr. tilbage i marts. Inden det endelige skøde gik igennem i maj, var den 343 kvadratmeter store villa dog justeret ned til 21 millioner kr.

 

8. Alexandervej 4, Charlottenlund, 19,7 mio. kr.

Umiddelbart bag Charlottenlund Slotspark ligger denne 263 kvadratmeter store villa, der i alt rummer syv værelser. Villaen blev solgt i midten af juni for et beløb 6,2 millioner over, hvad det blev købt for i 2009.

 

7. Dreyersvej 40, Rungsted Kyst, 21 mio. kr.

Den 336 kvadratmeter store villa på Dreyersvej nåede kun at være på sælgerens hænder i et lille år, før villaen i juni blev solgt for det samme beløb, som det var blevet købt for i august året før.

 

6. Edithsvej 6, Charlottenlund, 23 mio. kr.

Villaen på Edithsvej blev bygget i 1918 og rummer i dag 282 kvadratmeters bolig, der fordeler sig på hele ni værelser. Salgsprisen er 7,5 millioner over, hvad sælgerne selv gav for villaen i 2013.

 

5. Svanemøllevej 15, København Ø, 23 mio. kr. 

Foto: Kristian Lützau
Foto: Kristian Lützau

Et af årets mest omtale hussalg er uden tvivl, da nøglen på denne 356 kvadratmeter store Østerbro-villa blev overdraget fra grevinde Alexandras nøglebundt til en bare 23-årig købers.

Grevinden kom selv til villaen kvit og frit efter skilsmissen med Prins Joachim i 2005, hvor der stod 7.250.000 kr. på skødet.

 

4. Skodsborg Strandvej 260, Skodsborg, 27 mio. kr.

Selvom der er flere huse til salg på Strandvejen i Skodsborg til svimlende, skyhøje priser, er denne villa, den eneste i den prismæssige sværvægtsklasse, som ejendomsmæglerne i år har fået solgt.

Huset er 358 kvadratmeter stort og blev oprindeligt udbudt til 32 millioner kr.

 

3. Klampenborgvej 35C, Klampenborg, 27,7 mio. kr.

Prisen på denne villa nær Klampenborg Galopbane er, siden den sidst blev handlet i 2012, steget med 7,7 millioner kr. Dermed er handlen af den 307 kvadratmeter store villa årets tredje dyreste.

 

1. Dronninggårds Allé 112, Holte, 37,8 mio. kr. 

Foto: Danbolig Holte
Foto: Danbolig Holte

I godt to måneder nåede den 416 kvadratmeter store villa på Dronninggårds Allé i Holte, at være alene på toppen af det danske boligmarked anno 2016.

Huset, der er handlet for det ene af dette års to dyreste beløb, blev nemlig allerede solgt i marts.

Fra villaen er der udsigt over Furesøen, som huset ligger direkte ned til.

 

1. Richelieus Alle 4, Hellerup, 37,8 mio. kr. 

Foto: Kristian Lützau
Foto: Kristian Lützau

Sidst i maj meldte denne villa sig på solgt-banen og kravlede op på boligmarkedets førsteplads-skammel ved siden af Holte-villaen.

Også på denne villa stod der nemlig 37,8 millioner kr. i købsprisfeltet, da den tidligere teaterdirektør Jes Kølpin gav et afslag på 10,2 millioner på villaen, der dermed kunne skifte hænder.

Se de dyreste villaer, der er til salg for øjeblikket

http://www.boliga.dk/soeg/resultater/3e325358-dd15-4ccb-8509-641b0d54b864

 

*Ovenstående 10 handler er de dyreste i 2016 pr. 2. september.  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik