95-årig fik snyde-massage af plejer mens boet blev endevendt

En 95-årig kvinde blev udsat for et særpræget tricktyveri i sit hjem i Roskilde. Hændelsen fandt sted torsdag i en lejlighed på Knud Den Stores Vej.

To falske hjemmehjælpere forsøgte at snyde en ældre dame i Roskilde torsdag - men lykkedes dem ikke med at rende helt om hjørner med kvinden.

- Vi får en anmeldelse klokken 14.04 i torsdags om, at en borger er blevet snydt af to tricktye, siger vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Lars Mogensen, til TV 2 Lorry. 

De to tricktyve ringede på den 95-årige borger under påskud af at være hjemmeplejere.

- Den ene bar en hvid kittel, så hun har også lignet hjemmehjælpen, siger vagtchefen.

Herefter blev den ældre kvinde placeret på en stol i køkkenet, hvor hun blev fastholdt med skuldermassage, som den falske hjemmehjælper udøvede.

- Imens begav den anden sig ind i borgerens soveværelse, hvor skabe og skuffer blev gennemrodet for smykker, siger Lars Mogensen.

Ifølge Dagbladet Roskilde lykkedes det for den 95-årige kvinde at vriste sig fri af skuldermassagen, hvorved hun fik set begge kvinder.

De to kvinder forsvandt hurtigt fra lejligheden og lykkedes med at stjæle flere effekter, oplyser politiet.

- Der er tale om to kvinder. Den ene beskrives som sydlandsk af udseende, 28-32 år gammel og 160-165 centimeter høj, spinkel af bygning og talende med dansk accent. Den anden kvinde er også mellem 28-32 år gammel, en smule lavere og kraftig af bygning. Hun har kort lyst hår, og bar en strikket beige og grønstribet trøje, siger vagtchefen til TV 2 Lorry.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik