81-årigt drabsoffer døde af luftmangel

Politiet mener, at Kirsten Inge Damsgaard har haft et røverisk motiv. Kvinden blev kvalt.

Det var mangel på luft, som nytårsaftensdag tog livet af den 81-årige Kirsten Inge Damsgaard. Det oplyser, Københavns Vestegns Politi.

Kvinden blev fundet død af sin datter omkring klokken 13.30. Hun var kneblet og bundet, og nu har obduktionen vist, at det var det, som dræbte hende.
- Obduktionen er færdig, og vi kan sige, at det ikke er et seksualovergreb. Hun er ikke rørt seksuelt. Dødsårsagen er kvælning som følge af mangel på luft, fordi hun er kneblet hårdt og brutalt, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen til Ritzau.

Politiet er nu af den overbevisning, at det er et røverisk motiv, som ligger bag drabet på den ældre kvinde.
- Vi er ved at være færdige på gerningsstedet. Der er formentlig stjålet nogle penge, og der er stjålet et dankort, fortæller Bent Isager-Nielsen.
Ifølge politiet er dankortet blevet brugt flere steder, og efterforskerne arbejder i øjeblikket på at fremskaffe billeder fra overvågningskameraer, som forhåbentlig kan lede på sporet af gerningsmanden.
- Vi håber på, at vi inden for et par timer kan gå ud med nogle billeder og på den måde bede om hjælp fra den befolkning, som allerede har hjulpet os rigtig meget og været rigtig gode, siger Bent Isager-Nielsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik