Nabo fandt forsvundet 76-årig kvinde i en have

Onsdag forsvandt en 76-årig dement kvinde fra sit hjem i Slangerup, hvor hun bor sammen med sin mand. Torsdag eftermiddag blev hun fundet.

OPDATERET: Nordsjællands Politi oplyser, at kvinden er fundet igen.

Politiet skriver i døgnrapporten:

- Klokken 15.14 blev den 76-årige demente kvinde fra Slangerup, der var blevet meldt savnet den 31. maj, fundet af en beboer i en have i Jørlunde. Kvinden var i god behold og hun blev kørt retur til sit hjem af en patrulje. Tak til alle borgerne, som har hjulpet med at lede. 

....

Først ledte familien efter hende i nogle timer, men da de ikke fandt hende, kontaktede de politiet for at få hjælp. 

- De ringede til os klokken 16.35, og vi sendte en sms til de 10.000 borgere i lokalområdet, der er tilmeldt vores sms service. Vi ledte også efter kvinden med hundepatrulje og almindelig patrulje, siger Ole Hestbæk, vagtchef, Nordsjællands Politi. 

Flere beboere fra Slangerup har hjulpet med eftersøgningen, og politiet havde en helikopter i luften i håbet om at finde kvinden. Men uden held. Så politiet opfordrede folk i Slangerup og omegn til at kigge efter kvinden.

- Når nu folk skal på arbejde og går ind efter cyklen eller bilen, så kig i skuret eller lignende. Selvom det er en lille by, så er der mange steder at gemme sig, siger Ole Hestbæk fra Nordsjællands Politi. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik