70-årig overfaldet: Bad hundelufter om at holde hunde i snor

En 70-årig mand blev overfaldet og skubbet omkuld, da han bad en hundelufter om at holde sine to hunde i snor i skoven.

Det er langt fra alle hundeluftere, der er lige flinke til at holde deres firbenede venner i snor, og nogle kan endda blive decideret voldelige, hvis de bliver bedt om at gøre det.

quote Jeg råber et par gange efter ham, men han tager ikke tilløb til at sætte hundene i snor. I stedet bevæger han sig hen mod mig, mens han siger: 'Hvad er det, du siger?'.

Martin Hvingtof fra Kokkedal

Det måtte 70-årig Martin Hvingtof fra Kokkedal sande, da han mandag formiddag var ude at gå en tur i skoven ved Højbjerg i Rude Skov.

Her skal man ifølge reglerne holde sin hund i snor. Så da Martin Hvingtof så en mandlig hundelufter med to løsgående golden retrievere, der løb rundt, valgte han at påtale over for ejeren, at han skulle holde hundene i snor.

Men det ville hundelufteren på ingen måde finde sig i, og han endte med at overfalde Martin Hvingtof, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Meget aggressiv

- Jeg råber et par gange efter ham, men han tager ikke tilløb til at sætte hundene i snor. I stedet bevæger han sig hen mod mig, mens han siger: 'Hvad er det, du siger?'. Så jeg siger igen til ham, at han skal huske at have sine hunde i snor, og så farer han over mod mig, og han er meget aggressiv og råber efter mig og skubber til mig, mens han siger, at det skal jeg overhovedet ikke bestemme, og at han bor her, så han ved nok, hvad man må og ikke må, siger den 70-årige til avisen.

Manden, som Martin Hvingtof beskriver som en pænt klædt direktør-type, blev så ophidset, at han skubbede den ældre herre til jorden.

- Jeg prøver stadig at forklare ham, at han skal holde sine hunde i snor, men så skubber han mig meget hårdt, så jeg falder. Og så er det, at jeg tænker, at nu må jeg holde op, for jeg bliver bange for, hvad han så ellers kan finde på. Jeg frygter da et øjeblik, at han vil slå mig i hovedet. Jeg følte mig meget truet, siger Martin Hvingtoft til Frederiksborg Amts Avis.

Måtte en tur til lægen

Han fortæller, at han blev liggende på jorden, indtil hundelufteren var gået videre. Han forsøgte derefter at følge efter manden, så han kunne finde ud af, hvor manden bor. Men det lykkedes ham ikke at finde manden.

Martin Hvingtof har efterfølgende anmeldt overfaldet til Nordsjællands Politi. Han har ligeledes været ved lægen, som har konstateret, at han slået sin højre balle og lår.

Han beskriver sin overfaldsmand som cirka 50 år gammel, velsoigneret og omkring 180 centimeter høj med gråsprængt hår. Han var iført friluftstøj, og gav ifølge Martin Hvingtof indtryk af, at han bor i området omkring skoven. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik