66-årig efterlyses: Eriks tøj fundet på Liseleje Strand

En kvinde fandt fredag Erik Ralds tøj og personlige ejendele på Liseleje Strand. Trods en større eftersøgning, har politiet ikke fundet ham.

Nordsjællands Politi efterlyser lørdag den 66-årige Erik Rald fra København.

Mandens tøj blev fredag morgen fundet på Liseleje Strand tæt på N. R. Olsens Vej i Halsnæs Kommune.

Politiet iværksatte allerede fredag en større eftersøgning til vands og til lands, men det er ikke lykkedes at finde spor efter den savnede mand.

- Vi bliver kontaktet fredag formiddag, fordi en kvinde finder mandens effekter på stranden, og vi har sammen med Søværnets Operative Kommando ledt med helikoptere, både og hunde, men uden succes, siger vagtchef Peter Olesen fra Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry. 

Han fortæller, at det ikke er politiets vurdering, at den 66-årige mand er selvmordstruet, og ifølge mandens pårørende, er det normalt, at han tager til Liseleje Strand for at bade. 

- Vi har en frygt for, at han har fået en hjerneblødning og ikke ved, hvem han er, eller at han har fået et hjertetilfælde og muligvis er druknet, siger vagtchef Peter Olesen til TV 2 Lorry. 

Erik Rald beskrives som: 180 cm høj, almindelig af bygning med lille topmave, gråt kort hår, munkefrisure, kort fuldskæg, meget blå øjne og bærer briller. Intet om påklædning. Dårlig motorik og ryster på hænderne.

Politiet vil gerne høre fra personer, der har set savnede eller en person, der svarer til signalementet før eller efter i går fredag.

- Vi håber, at folk vil ringe, hvis de ser en mand, der svarer til signalementet, siger Peter Olesen til TV 2 Lorry.  

Nordsjællands Politi kan kontaktes telefonisk på 114. 
 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik