60 medarbejdere ventes fyret på Hvidovre Hospital

Fyringssæsonen fortsætter i det storkøbenhavnske hospitalsvæsen, skriver Berlingske Tidende.

I går meldte Rigshospitalet ud, at 109 ansatte skal fyres, og ca. på Hvidovre Hospital forventes 60 social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og andre ansatte at bliver fyret på Hvidovre Hospital for at rette op på hospitalets anstrengte økonomi.
Det er opfattelsen i personalegrupperne på hospitalet forud for, at direktionen i næste uge endelig melder ud, hvor mange af de bebudede 225 stillingsreduktioner der vil blive i form af deciderede fyringer, og hvor mange der kan klares ved naturlig afgang og ved at undlade at besætte ledige stillinger. Hårdest ramt bliver gruppen af sygehjælpere og social- og sundhedsassistenter, hvor ca. 25-30 medarbejdere ventes opsagt.
»Det er utroligt kedeligt. Nogle af de opsagte har været her i 20-30 år, og de kolleger, der er tilbage, kommer til at løbe noget hurtigere, ligesom der ikke kan gives den samme service til patienterne, når der bliver færre medarbejdere,« siger suppleant for fællestillidsmanden blandt de FOA-ansatte på Hvidovre, Bente Mortensen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik