51-årig kvinde i fængsel for grov skattefusk

Den tidligere direktør af cateringfirmaet GIA Group i Hillerød idømt et års fængsel og stor bøde for skattesvig.

Et års fængsel og en bøde på 1,2 millioner. Det er straffen til den 51-årige Gitte Hybel, der tidligere har været medejer og direktør af cateringfirmaet GIA Group i Hillerød. Det har Retten i Hillerød bestemt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Gitte Hybel er blevet dømt for skattesvig af særlig grov beskaffenhed, som det hedder sig.

Hun er blevet dømt for flere gange at have gået ind i SKATs tast selv-system og lavet nul-indberetninger, efter at firmaet allerede havde indberettet og betalt A-skat. På den måde fik GIA Group uberettiget modregnet 1,3 millioner kroner i firmaets gæld til SKAT og udbetalt over 620.000 kroner til firmaets konto, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det var Gitte Hyttels login til SKATs tast selv-system, der var blevet brugt, men den nu dømte fastholdte i retten, at alle i firmaet vidste, hvor hendes NemID nøglekort, hvor koden stod på, lå. Det kunne ifølge hende altså være en hvilken som helst person, der havde begået lovovertrædelserne.

Gitte Hyttel har under hele sagen nægtet sig skyldig, og hun udbad sig via sin forsvarsadvokat betænkningstid i forhold til ankespørgsmålet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Skyderi i Brønshøj

Skyderi i nat – to mænd bragt på hospitalet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere