49 personer anholdt i stor aktion mod moms- og skattesvig

Politiet har i dag anholdt 49 personer i en større sag om moms- og skattesvig og eventuel udnyttelse af udenlandsk arbejdskraft.

En større politiaktion har i dag resulteret i 49 anholdelser for omfattende moms- og skattesvig.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Det er det regionale efterforskningsfællesskab Særlig Efterforskning Øst (SEØ), populært kaldet Bagmandspolitiet, der står bag indsatsen i samarbejde med Nordsjællands Politi, Midt- og Vestsjællands Politi og udlændingesektionen i Københavns Politi.

Politiet skriver, at aktionen sker efter nogen tids efterforskning af nogle konkrete firmaer i byggebranchen, som politiet har haft mistænkt for moms- og skattesvig samt for eventuelt at udnytte udenlandsk arbejdskraft.

Har været i politiets søgelys gennem længere tid

Politiet skriver, at fire af de anholdte gennem nogen tid har været i bagmandspolitiets søgelys på grund af anmeldelser om skatte- og momssvig, eventuel udnyttelse af udenlandsk arbejdskraft og oprettelse af flere selskaber og konti med henblik på skatte- og momssvig.

Der er i forbindelse med aktionen også foretaget ransagninger af 17 steder med tilknytning til de anholdte.

Her har man fundet diverse regnskaber, bogføringsmateriale, kontrakter, pc'er, fakturaer o.l.

Politiet vil heller ikke udelukke, at der kan komme flere anholdelser i sagen, da der stadig er behov for at efterforske yderligere.

I artiklen fremgik der tidligere oplysninger, der relaterer sig til en anden sag om økonomisk kriminalitet. TV 2 Lorry beklager fejlen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik