41-årig mand anholdt for dødsvold på Østerbro

41-årig anholdt for at stå bag et overfald med dødelig udgang. Tre kvinder er allerede fængslet i sagen.

En 41-årig mand fremstilles fredag formiddag i et grundlovsforhør sigtet for at stå bag et dødeligt overfald i København tirsdag den 9. juli.

Overfaldet skete i en lejlighed i Nyborggade på Østerbro i København, men offeret, en 52-årig mand, blev først fundet død den 22. juli i et sommerhus i Jyllinge.

- Torsdag anholdt vi en 41-årig mand, som vi sigter for at have udøvet volden, siger drabschef i Københavns Politi, Jens Møller, til Ritzau.

Tre kvinder på 34, 36 og 69 år blev onsdag fængslet i sagen, sigtet for medvirken til og anstiftelse af volden mod den 52-årige.

Politiet regner ikke med at foretage flere anholdelser i sagen.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre ved grundlovsforhøret.

Efter overfaldet den 9. juli foretog den 52-årige selv politianmeldelsen og blev efterfølgende indlagt i et par dage.

Ret tidligt i politiets efterforskning stod det dog klart, at offeret ikke havde fortalt politiet hele sandheden om overfaldet.

Da den 52-årige blev fundet død i sommerhuset i Jyllinge, opdagede Midt- og Vestsjællands Politi offerets politianmeldelse og sendte sagen til Københavns Politi.

Efterforskerne har ikke kunnet fastslå motivet bag overfaldet, men volden er foregået i et miljø, hvor det med drabschefens ord "ikke er unormalt, at der bliver drukket en del alkohol".


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik