ARKIVFOTO: Amager Hospital Foto: Brian Bergmann / Scanpix

41-årig kvinde i hospitalstøj efterlyses

En tysk kvinde gik i nat fra Amager Hospital kun iført hospitalstøj. Politiet har endnu ikke fundet hende og nu efterlyses hun.

En tysk kvinde gik i nat fra Amager Hospital. Det bekræfter Københavns Politi overfor TV 2 Lorry.

- Jeg kan ikke fortælle så meget, siger den Centrale Vagtleder hos Københavns Politi, Jonas Wybrandt, om den lidt specielle sag. 

Læs også Kæmpe stigning: Den farlige sygdom syfilis spreder sig

Sagen er den, at kvinden er gået i sit hospitalstøj før hun er blevet udredt.

- Hun er gået omkring midnatstid fra Amager Hospital, efter at have været indlagt i ganske kort tid, siger vagtlederen.

Københavns Politi er i øjeblikket igang med at danne sig et overblik over hændelsesforløbet, som der er endu er en del usikkerhed omkring.

Gik ved midnat - er endnu ikke fundet

- Vi ved endnu ikke, hvordan hun er kommet til hospitalet. Om hun har henvendt sig selv, eller om nogen er kommet ind med hende - det ved vi simpelthen ikke endnu, siger vagtlederen til TV 2 Lorry og fortsætter:

Hun blev indlagt på Amager Hospital igår, blev iført hospitalstøj, men gik før hun blev udredt af personalet

Jonas Wybrandt, Central Vagtleder

- Det, jeg kan fortælle, er, at hun blev indlagt på Amager Hospital igår, blev iført hospitalstøj, men gik før hun blev udredt af personalet. Hun gik omkring midnatstid.

Læs også Klam mand anholdt: Sprøjtede sæd på kvinde i shoppingcenter

Kvinden, der er en 41-årig tysker, har efterladt sine personlige ejendele på Amager Hospital, og det undrer politiet.

- Vi har ledt efter hende i nat og har arbejdet videre med det her til formiddag. Men vi har stadigvæk ikke fundet hende, og derfor henvender vi os nu til offentligheden, siger Jonas Wybrandt.

- Om hun har taget ophold i en have, på en bænk eller i et skur på villavejene omkring hospitalet, det ved vi ikke. Men vi ved, at hun taler tysk og har hospitalstøj på, slutter han til TV 2 Lorry.

Har man set kvinden, eller kender man noget til sagen i øvrigt, opfordrer Københavns Politi til, at man henvender sig på telefonnummer 114.