40-årig skyldig i voldtægt for fjerde gang - skal i forvaring

Thomas Loua skal i forvaring, efter at han torsdag blev fundet skyldig i en voldsom voldtægt af en ung kvinde.

40-årige Thomas Loua er skyldig i en grov voldtægt af en 19-årig kvinde i august sidste år.

I forbindelse med dommen har et nævningeting idømt Loua den tidsubestemte foranstaltning forvaring.

Det har Retten på Frederiksberg afgjort torsdag, skriver Ekstra Bladet.

- Under hensyn til karakteren af forholdet og af hensyn til, at tiltalte tre gange tidligere er dømt for i alt syv forhold af tilsvarende karakter, må det antages, at tiltalte frembyder en så stor fare, at forvaring er påbudt, sagde retsformand Eva Carpenter om dommen ifølge avisen.

Retten lagde vægt på, at den tiltalte tidligere er dømt for lignende voldtægter. Den første dom modtog han ifølge avisen som 18-årig i Sverige.

Bestilte prostitueret

Den voldtægt, som han nu er kendt skyldig i, fandt sted tidligt om morgenen den 20. august på Aalborg Universitets afdeling i København. Ifølge Ekstra Bladet var kvinden en prostitueret, som manden havde bestilt.

Ifølge anklageskriftet tvang Loua den unge kvinde til sex, da han slog hende i ansigtet, holdt hende hårdt om halsen, rev hårtotter af hende, og truede hende med en kniv.

Ved den voldsomme voldtægt, der ifølge anklagen foregik mellem klokken 04.54 til 05.18 om morgenen, tvang han hende til oralsex og sex uden kondom.

Det lykkedes efterfølgende kvinden at flygte fra stedet, da hun fik fat i kniven. Den 40-årige løb dog efter hende og forsøgte at fravriste hende kniven, mens han rev hende rundt i kroppen og håret.

Den 40-årige har under sagen nægtet sig skyldig.

Ekstra Bladet skriver, at han anker dommen.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik